Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMA Danielei Gyorfi a ieșit la SUPRAFAȚĂ! Vedeta a avut o copilărie grea: De la 10 ani...

DRAMA Danielei Gyorfi a ieșit la SUPRAFAȚĂ! Vedeta a avut o copilărie grea: De la 10 ani...

Un articol de: Adela Iacob - 12 Sep 2019, 17:02

E tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă puţini sunt cei care ştiu drama din trecutul ei. Daniela Gyorfi a avut o copilărie grea şi s-a descurcat singură, neputând acum să povestească cum era pentru ea prima zi de şcoală sau în ce vacanţe mergea.

Ce a păţit? Atunci când Daniela Gyorfi avea numai 10 ani mama ei a rămas paralizată. A fost vestea care i-a schimbat complet viaţa. De atunci, pe lângă şcoală, ea a avut grijă şi de mama ei. Nu i-a fost deloc uşor, dar a trebuit să accepte realitatea şi să se descurce, potrivit spynews.ro.

"De la 10 ani, când aveam eu 10 ani, mama mea a rămas paralizată. M-am dus singură la şcoală. Eu nu am avut o copilărie despre care pot să spun că vai, îmi amintesc cu multă plăcere că am mers nu ştiu unde. Am avut grijă de mama mea. Am făcut o şcoală, nu a fost nici cea mai proastă, nici cea mai bună. Voiau să iau bacul. Eu aveam fire de artist. Aveam ureche muzicală. La George Enescu când am intrat am intrat pe un auz absolut. Înainte nu intrai pe relaţii", a povestit Daniela Gyorfi la Star Matinal. 

Acum însă, trăieşte cea mai mare fericire. Fiica ei şi a lui George Tal, Maria, le aduce în fiecare zi zâmbetul pe buze şi alături de ea trăiesc cele mai frumoase clipe. 

În prima zi de şcoală a Mariei doar tatăl ei i-a fost alături. Daniela Gyorfi munceşte foarte multe, iar în dimineaţa respectivă ajunsese acasă la ora 6:00, motiv pentru care nu a mai avut energia necesară pentru a merge la şcoală. Micuţa a înţeles-o, căci ştie cât de mult munceşte mama ei.