Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMA CUMPLITĂ trăită de Maria Buză! ABIA S-A AFLAT! ''Medicii l-au pus să aleagă...''

DRAMA CUMPLITĂ trăită de Maria Buză! ABIA S-A AFLAT! ''Medicii l-au pus să aleagă...''

Un articol de: Andrei Ștefan - 13 Oct 2019, 13:44

Maria Buză şi George Pătraşcu formează un cuplu de aproape 20 de ani, timp în care au trecut prin bune și rele.

CUTREMUR POLITIC! FOSTUL PREŞEDINTE A FOST ÎNMORMÂNTAT! ROMÂNII SUNT ÎN LACRIMI

Cu 17 ani în urmă, când Maria Buză trebuia să nască, George a fost întrebat de medici… ce trebuie să salveze, copilul sau mama?

„A fost un moment de cumpănă, mai ales pentru George, pentru că, în momentul în care eu am fost adusă, într-o stare groaznică, la spital, el a fost întrebat de medici ce anume trebuie să salveze. Situația era atât de gravă, încât nu putea să aibă și mama, și copilul”, a mărturisit Maria Buză într-o emisiune, citează CanCan.

DESPĂRŢIREA MOMENTULUI! ADIO, VALENTINA PELINEL! CRISTI BORCEA, PRINS ÎN FAPT! NEBUNIE LA ÎNCHISOARE (GALERIE FOTO)

„Ce salvăm: mama sau copilul? Am spus că amândoi. Şi dacă nu putem? În cazul în care nu putem?. Mama, am spus. Se pare că Dumnezeu mi i-a salvat pe amândoi. Şi suntem împreună, şi suntem fericiţi, şi ne iubim, împreună cu fiul nostru, chiar dacă nu… nu suntem prea mult timp cu el, să-i acordăm mai mult timp, cât ar trebui. Păi, dacă ne-am apucat de afaceri”, a povestit și soțul actriței.

Artista și-a piedut și sora, fapt ce a întristat-o enorm.

„La un moment dat, îmi dau seama că ieri ar fi fost ziua ei. Ar fi făcut 64 de ani. Din păcate, o boală necruţătoare a răpit-o dintre noi. Mă întrebam cum se face că, fix în apropierea zilei ei, mă întrebă cineva, din senin despre ea. Imediat după Revoluţie, a avut şansa să plece cu serviciul în Belgia. Noi eram foarte bucuroşi pentru ea. 

Sora mea a terminat liceul de muzică, dar, apoi, au urmat nişte cursuri de operator calculator şi programator şi a lucrat la un centru de calcul. A plecat imediat după ce divorţase. La 36 de ani, la numai 2 ani după ce a ajuns în Belgia, a descoperit că are această boală, pe care a ţinut-o ascunsă.

TRISTEŢE ÎN ROMÂNIA! RONA HARTNER, ÎN DOLIU! NU A AVUT NICIO ŞANSĂ! A PLECAT LA CERURI... (GALERIE FOTO)

În adâncul sufletului meu, eu cred că era o speranţă mare în inima ea că s-ar putea însănătoşi, fără să ştim şi noi. A vrut să ne protejeze. Din ‘90 nu am mai văzut-o. Am avut o premoniţie puternică, o nelinişte în suflet, ceva care te face să te întrebi ceva… Simţeam că trebuie să primesc o veste tristă. Atunci, am început să mă gândesc la ea. Nici nu îi ziceam pe nume, o strigam ‘sora’. Când am fost însărcinată, mi-am dorit o fetiţă pe care să o cheme Victoria, ca pe sora mea.

Eu ştiam că e pe moarte. Mă iubea atât de tare. Şi eu o iubeam tare mult, atât de mult că îi ziceam ‘mamă’. Eram cea mai fericită când mă plimbam cu ea în parc,” a povestit Maria Buză.

Citeşte mai multe despre:   maria buza