Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMĂ în lumea mondenă... Medicii au făcut ANUNȚUL TRIST, după ce NEA MĂRIN de la Antena 1 a scuipat sânge: Din păcate...

DRAMĂ în lumea mondenă... Medicii au făcut ANUNȚUL TRIST, după ce NEA MĂRIN de la Antena 1 a scuipat sânge: Din păcate...

Un articol de: Stirescu.ro - 03 Dec 2018, 16:08

Nea Mărin a făcut o dezvăluire șocantă. Când Bianca Drăguşanu s-a speriat din cauza unor dureri în gât, Nea Mărin nu s-a lăsat impresionat de suferinţa acesteia şi, nervos, i-a mărturisit faptul că el a ajuns să scuipe sânge.

„Am scuipat sânge. Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plămâni. Habar n-aveţi prin ce trec eu. Am scuipat sânge”, i-a spus Nea Mărin Biancăi Drăguşanu la „Poftiţi pe la noi”, emisiune pe care o prezenta la acea vreme.

După vizita medicală, Nea Mărin a primit şi verdictul medicilor. „Am făcut radiografie la plămâni şi nu am nimic. Problema e aici: laringe faringe. Nu mai am voie să vorbesc şapte zile”, a spus coregraful, potrivit cancan.ro.

Nea Mărin a mai trecut printr-un episod care l-a schimbat total, acesta ajungând la spitalul Fundeni pentru analize, după ce alimentația i-a provocat probleme serioase.

„Am fost dansator profesionist 20 de ani și am avut grijă de mine. Am 18 ani de când nu mai mănânc carne de porc. La 40 de ani, după ce dansam ore în șir, cum mâncam, simțeam o greutate în dreapta și o stare de somnolență. M-a consultat vărul meu, care e medic și mi-a zis că ar fi bine să merg la Fundeni. Pentru mine Fundeni era ultimul drum. M-am speriat groaznic. Am dat de niște medici extraordinari, mi-au făcut toate analizele, mi-au zis că e ok, dar trebuie să facem o puncție. După 10 zile m-am dus la rezultat. Mi-au zis că ar fi bine să schimb regimul alimentar. Să nu mai mănânc mezeluri, carne de porc, să nu beau bere și ce îmi face rău o dată, să nu mai mănânc. De atunci am schimbat foaia. Trăiesc cu pește românesc sau congelat", a explicat Nea Mărin.

Citeşte mai multe despre:   bianca dragusanu  -   antena 1  -   nea marin