Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Drake și-a deschis ușa vilei extravagante. Uite cum arată palatul din Toronto, în valoare de 100 de milioane de dolari

Drake și-a deschis ușa vilei extravagante. Uite cum arată palatul din Toronto, în valoare de 100 de milioane de dolari

Un articol de: Adela Iacob - 24 Apr 2020, 13:43

Dacă te-ai gândit vreodată cum trăiesc cei mai celebri oameni din lume, e timpul să te delectezi cu câteva fotografii din somptuasa casă a lui Drake.

Pentru că mai toată lumea stă acasă în această perioadă, echipa revistei Architectural Digest i-a propus îndrăgitului să-și prezinte luxoasa vilă din Toronto, Canada, iar rezultatul nu poate fi socotit decât unul impresionat.

 

Propriatatea are o suprafață impresionantă

 

Construcția a durat 6 ani dar rezultatul, a costat 100 de milioane de dolari, este așezată pe un teren de 8000 de metri pătrați și  i se potriveste ca o mănușă extravagantului artist.

Creată de arhitectul și designerul canadian Ferris Rafauli, locuința este impresionat de mare, are nu mai puțin de 4000 de metri pătrați, o sală de basket și tavane ca de catredală, piscină interioară din granit negru, multe suprafețe lucioase create din materiale prețioase  și candelabre preste tot.

 

 

Drake și-a descris casa ca un lux copleșitor, pus în evidență dormitorul de 200 de metri pătrați, cada sculptată în marmură și dressingul care se întinde pe două etaje. 

Vila lui Drake este o minune meșteșugărită, construită din calcar, bronz, lemn de esență nobilă și alte materiale scumpe. Fiecare detaliu al proprietății a fost conceput și executat cu meticulozitate, a  declarat designerul canadian Ferris Rafauli. 

Când vrea să se relaxeze, artistul are la dispoziție un lounge cu pian, semineu placat cu marmură, mai multe canapele gri și scaune. 

"Pentru că o construiam în orașul meu natal, am dorit ca structura să fie fermă timp de 100 de ani. Am dorit ca aceasta să aibă o scară monumentală și să se simtă. Va fi unul dintre lucrurile pe care le las în urmă, așa că trebuia să fie atemporal și rezistentă”, a declarat cântărețul.

 

Dormitorul este locul preferat al artistului

 

"Dormitorul este unde vin să mă ascund de lume și unde dau uitării totul. În pat simți că plutești, dusul te îndeamnă să meditezi, iar dulapul te face sa vorbesti cu tine in timp ce te imbraci", adeclarat Drake. 

Pentru a menține confidențialitatea și securitatea, orașul Toronto i-a acordat permisiunea specială în luna septembrie a anului trecut, de a construi garduri care sunt de două ori mai mari decât înălțimea legală permisă. 

 

După ce imaginile au ajuns pe internet, cei mai multi dintre cei care au văzut-o au declarat că arată mai mult ca un club de noapte, decât ca o lucuinta, în timp ce altii au văzut-o ca pe un mall.

Drake este unul dintre cei mai apreciați rapeeri de peste hotare, iar recent a fost numit  al cincilea cel mai bogat rapper din lume, încasând sume colosale din concerte, dar și din proiectele în care este băgat. 

Citeşte mai multe despre:   drake