Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Dragoș Bucur are colegi noi la emisiunea VISURI LA CHEIE. Cu cine va face echipă

Dragoș Bucur are colegi noi la emisiunea VISURI LA CHEIE. Cu cine va face echipă

Un articol de: Redacția Știrescu - 29 Mar 2019, 16:20

Echipa „Visuri la cheie”, emisiune caritabilă difuzată de PRO TV se mărește. Dragoș Bucur, care s-a reîntors după o absență lungă, va avea parte de colegi noi noul sezon.

    GATA, A RENUNȚAT! RUGĂCIUNI PENTRU FLORIN BUSUIOC! TRISTEȚE MARE LA PRO TV


Este vorba despre arhitecții Alina Vîlcu și Omid Ghannadi: Deși am mai multe proiecte în paralel și deși nu am un plan concret de a le organiza, am tare multă încredere că Dumnezeu mă va ghida pas cu pas și că locul meu acum este în echipa Visuri la cheie. Cu această hotărâre vine și o lecție pe care aș vrea să o transmit mai departe: niciodată să nu spui niciodată! La un moment dat, de dragul unei consecvențe, te-ai putea trezi blocat într-o anumită situație, iar statul pe loc înseamnă să-ți negi visurile. Am un sentiment frumos, de intimitate și căldură, ca și cum m-aș reîndrăgosti de un fost iubit cu care am rămas prietenă”, a declarat cu emoție și bucurie Alina Vîlcu, notează ziarul Libertatea.

    BOMBĂ! EL ESTE ALESUL SIMONEI HALEP! CUM S-AU POZAT! NU MAI E LOC DE INTERPRETĂRI!


”Sunt foarte încântat să reiau activitatea la emisiune, după apariția fiicei mele. Fiind deja tatăl unui copil, știam ce implică asta și că va fi mare nevoie de mine acasă. Totodată, trebuia să îi fiu alături soției mele, care la rândul său își dedică viața copiilor și meseriei, încă de la nașterea primul nostru fiu. Odată cu nașterea celui de-al doilea copil, s-a <> și un al treilea, din pasiunea mea și a Alinei pentru designul interior, proiectul Inside Academy, la care ținem foarte mult. Acum, când atât fetița mea, cât și Inside au făcut primii pași singurei și se descurcă de minune, făcându-mă pe mine tare mândru, mă pot întoarce la emisiune să fac ceea ce mi-a plăcut atât de mult.”, a completat Omid Ghannadi.

Citeşte mai multe despre:   DRAGOS BUCUR  -   visuri la cheie