Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete N-o să-ți vină să crezi cum a ajuns să arate! Doru Octavian Dumitru a ÎMBĂTRÂNIT: Cum a apărut pe scena de la IUmor (FOTO)

N-o să-ți vină să crezi cum a ajuns să arate! Doru Octavian Dumitru a ÎMBĂTRÂNIT: Cum a apărut pe scena de la IUmor (FOTO)

Un articol de: Alexandra Cismaru - 12 Sep 2019, 11:08

Surpriză de proporții în cel mai așteptat show de umor, iUmor. Prima ediția a show-ului are un invitat special, un om cu un simţ al umorului fabulos, nume-reper în materie de comedie şi unul dintre promotorii stand up-ului în România.

DRAMA DIN SPATELE ZÂMBETULUI! DE CE BOALĂ CRUNTĂ SUFERĂ BIANCA DRĂGUȘANU

Celebrul Doru Octavian Dumitru îi va cuceri pe juraţi pe scena iUmor. Chiar dacă timpul nu iartă pe nimeni, Doru Octavian Dumitru rămâne același personaj pozitiv și plin de energie, potrivit cancan.ro.

BOMBĂ: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU INELUL PURTAT PE DEGET DE ZÂNA SURPRIZELOR, ANDREEA MARIN!

„Este efectiv o legendã! Am crescut cu el, îmi aduc aminte cã vedeam casetele video de nu ştiu câte ori, le ştiam pe de rost!”, a mãrturisit Mihai Bendeac în momentul în care pe scena iUmor şi-a fãcut apariţia Doru Octavian Dumitru. „Întotdeauna omul ãsta mi s-a pãrut un fenomen!”, a declarat şi Delia, în vreme ce Cheloo a fãcut şi el o mãrturisire cum rar îi stã în fire sã facã: „Pentru mine, Doru Octavian Dumitru este unul dintre cei mai importanţi comedianţi din România. Era pe scenã exact în momentul în care eu începusem sã apreciez glumele, sã înţeleg despre ce e vorba la capitolul umor. Omul ãsta îşi ştie foarte bine meseria, are 30 de ani de scenã în spate, şi-a controlat foarte bine timpii, publicul, a fost exact invitatul potrivit pentru aceastã searã!”

MEDICII AU CONFIRMAT: BOALA DE CARE SUFERĂ MIHAI BENDEAC E INCURABILĂ! CE SE VA ÎNTÂMPLA DE ACUM ÎNAINTE CU CELEBRUL ACTOR

Întreaga salã a aplaudat secunde în şir prestaţia comediantului pe scena iUmor. „Eu cred în comedie şi cred cã râsul este cel care trebuie promovat mereu, pentru cã râsul e cel care ne ţine pe toţi în echilibru!”, a declarat Doru Octavian Dumitru. Ce moment a pregãtit acesta la debutul celui de-al şaptelea sezon iUmor, telespectatorii vor putea urmãri mâine searã, de la 20:00, la Antena 1.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Citeşte mai multe despre:   Doru Octavian Dumitru