Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Fostul antrenor al FCSB-ului a CÂȘTIGAT! Ce i-a făcut fostei soții: E vorba de mii de euro (FOTO)

Fostul antrenor al FCSB-ului a CÂȘTIGAT! Ce i-a făcut fostei soții: E vorba de mii de euro (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 19 Ian 2019, 10:30

Fostul antrenor al FCSB-ului lui Gigi Becali, Dorinel Munteanu, a câștigat procesul pentru pensie cu fosta soție, Simona Nicoleta.

Fostul mare fotbalist a introdus acţiunea de divorţ, iar procesul a fost unul rapid. Magistraţii de la Judecătoria Reşiţa au pronunţat verdictul după doar trei termene.

Separarea de fosta soție aproape că l-a ”ruinat” pe fostul tehnician din Liga I.

„Obligă reclamantul-pârât Munteanu Dorinel-Ionel să plătească pârâtei-reclamante Munteanu Simona-Nicoleta prestație compensatorie în cuantum de 1.500 euro lunar în situația în care aceasta nu realizează nici un venit sau dacă realizează venituri inferioare sumei de 20.000 euro/lunar, 2.500 euro/lunar în situația în care pe viitor va realiză un venit lunar de peste 20.000 euro/lunar, 3.500 euro/lunar pentru un venit lunar de peste 30.000 euro/lunar, respectiv 4.500 euro/lunar pentru un venit mai mare de 50.000 euro/lunar, la care se adaugă suma de cel mult 2500 euro/lunar pentru cheltuielile curente din Germania (asigurare imobil, impozit, asigurare mașini, curent, apă, telefon, asigurare boala a fiicei)”, a fost decizia luată, inițial, de instanță, pe data de 19 februarie 2016.

Dorinel Munteanu nu s-a împăcat, însă, cu hotărârea magistraților. Și a introdus un nou dosar, tot la Judecătoria Reșița. Iar pe 16 ianuarie instanța i-a dat o veste de-a dreptul fabuloasă fostului component al “Generației de Aur”, după ce a întors, radical, sentința!

„Admite cererea de chemare în judecată formulată de către reclamantul Munteanu Dorinel Ionel, în contradictoriu cu pârâta Munteanu Simona Nicoleta. Dispune încetarea obligaţiei de plată a prestaţiei compensatorii stabilite în favoarea pârâtei prin sentinţa civilă definitivă nr. 311/19.02.2016 pronunţată de Judecătoria Reşiţa, începând cu data de 15.12.2017. Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de 1.050 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, au decis, recent, magistrații de la Judecătoria Reșița.

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali  -   Dorinel Munteanu