Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Dorian Popa se mută cu IUBITA într-o VILĂ NOUĂ, IMENSĂ! Își trage și PISCINĂ! ''Nu considerăm că este o schimbare care ne-ar ajuta'' (FOTO)

Dorian Popa se mută cu IUBITA într-o VILĂ NOUĂ, IMENSĂ! Își trage și PISCINĂ! ''Nu considerăm că este o schimbare care ne-ar ajuta'' (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Feb 2019, 14:58
Foto: Facebook Galerie foto (3) Vedete

Dorian Popa a intrat pe ultima sută de metri cu lucrările la casa pe care o construiește de câțiva ani și speră că se va muta deja în această primăvară.

Dorian Popa și iubita lui, Claudia, se vor așeza la casa lor. 

„Nu avem nevoie de pasul cel mare, întrucât nu considerăm că este o schimbare care ne-ar ajuta sau pe care ne-o dorim vreunul dintre noi. Mergem în continuare și cred că surpriza cea mai frumoasă pe care Dumnezeu ne-a dat-o este că mai avem puțin și ne terminăm casa. Până la sfârșitul lunii aprilie vreau să fim deja în casă” a declarat artistul, pentru Libertatea.

„Interiorul casei este discutat în totalitate și terminat de discutat, mai avem de pus la punct planurile cu piscina și cu foișorul din curte, după care le punem și în aplicare și cam asta e treaba. Casa e un melanj de design propriu cu design profi în ceea ce privește băile, pentru că am vrut să fie făcute de profesioniști”, a mai adăugat cântărețul.

În curte intenționează să amenajeze și un studio! „Va fi din sticlă în totalitate, cu excepția „borcanului” în care se va înregistra muzică”. 

Citeşte mai multe despre:   dorian popa