Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Dorian Popa, schimbare radicală! Vrea să își schimbe numele! „E o propunere zurli”

Dorian Popa, schimbare radicală! Vrea să își schimbe numele! „E o propunere zurli”

Un articol de: Andrei Ștefan - 07 Ian 2021, 19:36

Dorian Popa este gata să facă o schimbare radicală. Vrea să-și schimbe numele din Dorian Laurențiu Popa în Dorian „Hâtz” Popa. Apelativul „Hâtz" a devenit viral la nivel național, iar artistul a scos și o piesă folosind acest nume. 

 

Dorian Popa vrea să își schimbe numele

 

Dorian Popa e gata să-și schimbe toate actele după ce un fan i-a sugerat că numele „Hâtz" i s-ar potrivi foarte bine. 

„Ideea mi-a venit de la unul dintre subscriberii mei. Le citesc, câteodată sunt cam acrișoare. Eu sunt în zona de nebunie controlată, în străinătate e comună această chestiune. Și noi avem creiere, două mâni, două picioare. O să fie Dorian Hârz Popa, simplu. Nu Dorian Laurențiu Popa. Îmi asum toate lucrurile, schimbarea actelor. Sunt conștient de toate eforturile pe care va trebui să le fac. E o propunere 'zurli', așa cum zice mamișor. Mamișor a râs, îmi urmărește toate vlogurile, în fiecare dimineață. 

Este articol în lege care spune că-ți poți schimba numele dacă acel nume este folosit în cariera ta. Eu pot face dovada că sunt cunoscut cu apelativul 'Hâtz", a declarat Dorian Popa la Antena 3.  

Același Dorian Popa a făcut popular și apelativele „Johnule" și „Cheluțu". 

 

 

Dorian „Hâtz" Popa, model pentru puștani

 

Dorian Popa a creat un adevărat trend prin intermediul apelativelor, a muzicii sale în rândul tinerilor, dar și prin ținută. Stilistul Adina Buzatu a comentat stilul vestimentar al lui Hâtz pentru B1.ro

„Fidel stilului care l-a consacrat, Dorian abordează ținute sport casual în concordanță cu stilul de viață pe care îl promovează și cu așteptările fanilor săi. Un lucru este clar, se simte bine în pielea lui și a creat o modă printre tinerii care îl urmăresc", a declarat Adina Buzatu. 

Citeşte mai multe despre:   dorian popa