Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Dorian Popa și-a PIERDUT averea?! Ce s-a întâmplat cu vedeta în timp ce Instagramul era picat: „Crizele îmi fac foarte bine"

Dorian Popa și-a PIERDUT averea?! Ce s-a întâmplat cu vedeta în timp ce Instagramul era picat: „Crizele îmi fac foarte bine"

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Mar 2019, 19:36

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriţi artişti pe Instagram din România, iar mulţi s-au întrebat dacă acesta nu a avut pierderi financiare în urma problemelor.

Dorian Popa a fost un norocos, asta pentru că problemele de pe reţelele sociale nu l-au afectat deloc, potrivit spynews.ro.

Ba din contră, Dorian Popa spune că este pregătit şi pentru momentele în care au loc astfel de situaţii, astfel că ştie cum să gestioneze lucrurile.

„Nu prea a avut cum să mă afecteze pentru că din fericire noi am fost ieri pe platourile de filmare undeva până pe la 11 noaptea, aşa că am ajuns acasă, am făcut un duş şi am picat direct cu cornul în pernă, cum s-ar spune. Cei care nu sunt pregătiţi de criză, normal că nu vor şti cum să gestioneze situaţia de criză. Pentru mine, un server căzut la Instagram câteva ore nu e decât un pas cu dreptul. Aşa ştim cum să gestionăm, când să postăm, dar nu spunem secretele acum. Creşterea mea este în continuare de 23 de mii de followersi pe săptămână. Deci crizele nu fac decât foarte bine. Hâtz, Johnule”, a spus Dorian Popa.

Citeşte mai multe despre:   Dorian Popa