Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete LACRIMI ȘI DURERE pentru Luis Lazarus! A făcut INFARCT și medicii nu l-au mai putut salva. Lasă un GOL URIAȘ în sufletele tuturor (FOTO)

LACRIMI ȘI DURERE pentru Luis Lazarus! A făcut INFARCT și medicii nu l-au mai putut salva. Lasă un GOL URIAȘ în sufletele tuturor (FOTO)

Un articol de: Adela Iacob - 15 Ian 2020, 20:42

Jurnalistul Luis Lazarus a primit a pierdut încă o persoană dragă, după ce și-a îngropat bunica, recent.

LOVITURĂ PENTRU CARMEN DE LA SĂLCIUA! CULIȚĂ STERP, PRINS CU ALTA! ''ÎNTRE EI DOI A FOST ÎNTOTDEAUNA… CEVA'' (GALERIE FOTO)

 

În urmă cu puțin timp a murit și unchiul fostului realizator Tv.

 

O NOUĂ TRAGEDIE ȘOCHEAZĂ ROMÂNIA! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL TERIBIL: RĂMAS BUN, MAREA NOASTRĂ DOAMNĂ
 

Lazarus avea o relație specială cu unchiul său, Constantin, pe care l-a descris drept un om sufletist și mai tot timpul vesel.

DOAMNE DUMNEZEULE! CE AU GĂSIT LÂNGĂ CADAVRUL CRISTINEI ȚOPESCU! TOȚI ȘI-AU FĂCUT CRUCE CÂND S-AU UITAT ÎN CADĂ! (IMAGINI BOMBĂ)

 

„Dragii mei, vă anunț cu tristețe că a murit unchiul meu, fratele mamei! Noi îi spuneam Coteanu, de la Constantin și uneori Andreea îi cânta “Constantine, Constantine”! Nu a supărat pe nimeni niciodată! Rar așa OM! Mă doare sufletul că nu am fost langă el în aceste ultime clipe, dar cine și-ar fi închipuit? A făcut infarct și se pare că medicii nu au mai putut face nimic! Și uite așa s-au dus toți: mama, tata, bunici, unchi… toți! Nu am cuvinte să îmi exprim durerea și regret enorm că nu am putut face ceva! Nu știu ce. Orice, doar ca să-i prelungesc un pic viața! Dar, ca totdeauna, regretele sunt tardive! Drum bun printre stele Coteanu! Sper ca și acolo să fiți împreună cu toții și tot așa, o familie frumoasă, de oameni drepți și curați, așa cum m-ați invătat și pe mine să fiu!” , a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:   luis lazarus