Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Doamne, ce TRAGEDIE! Cornelia Catanga, la o lună de la infarct: 'Moartea ne dă târcoale, azi o înmormântăm'

Doamne, ce TRAGEDIE! Cornelia Catanga, la o lună de la infarct: 'Moartea ne dă târcoale, azi o înmormântăm'

Un articol de: Stirescu.ro - 16 Aug 2019, 10:29

Tragedie fără margini  în familia Corneliei Catanga, la o lună după ce a făcut infarct. Cumnata artistei a murit și urmează să fie înmormântată joi, de Sf. Mărie. 

JURNALUL SECRET AL LUI ARSENIE BOCA: PROFEȚIILE CARE DAU FIORI ROMÂNILOR, CHIAR DE SFÂNTA MARIA! TOTUL A FOST FĂCUT PUBLIC...

„Nu ne așteptam ca Mariana, care era o femeie cu un suflet mare, să moară atât de tânără. Medicii Spitalului ”Victor Babeș” s-au chinuit să o țină în viață, însă inima ei  era foarte slăbită, ea avea probleme cardiace mai vechi. Obosea mult în ultima vreme. Soțul meu a plâns în genunchi, lângă patul ei, s-a rugat să se facă bine, dar biata femeie n-a mai avut zile. Suntem distruși. Nu merg la înmormântare, vreau să mi-o amintesc așa cum era, plină de viață”, a spus Cornelia Catanga potrivit Click.

DIETA-FULGER CU DOAR UN SINGUR INGREDIENT. SLĂBEŞTI 7 KILOGRAME ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ!

„Moartea ne dă târcoale, pe mine m-a iubit Dumnezeu și m-a mai lăsat p-aici, însă cumnata mea s-a prăpădit. Nu este o simplă coincidență. Am avut numai necazuri în ultima vreme,  am pierdut casa, căci n-am mai avut bani de rate, locuim la un prieten cu inimă mare și am rămas fără bani, căci nu mai pot cânta trei luni, cât mă aflu în concediu medical”, a mai adăugat aceasta.

Citeşte mai multe despre:   cornelia catanga