Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Mihai Gruia a vorbit despre divorțul de fosta soție, dar și despre relația cu actuala iubită

Mihai Gruia a vorbit despre divorțul de fosta soție, dar și despre relația cu actuala iubită

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Iun 2019, 13:05

După ce fosta lui soție a rupt tăcerea din urma divorțului lor surpriză, Mihai Gruia face și el primele declarații. Și nu doar despre ruptură, ci și despre relația pe care o are, de mai bine de jumătate de an, cu Andreea Cojocaru, o blondină care i-a pus inima din nou în mișcare.

PĂRUIALĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA BĂLAN ȘI ANDREEA ANTONESCU, ÎN RĂZBOI TOTAL! DE LA CE A PORNIT MARELE SCANDAL

Divorțul de Laura a fost unul iminent, conform lui Mihai Gruia. Artistul a recunoscut că probleme existau de ceva ani, așa că despărțirea a venit ca un fel de „eliberare”, scrie spynews.ro. 

PREMIERĂ: SMILEY RECUNOAȘTE OFICIAL RELAȚIA CU SORE: DE CÂND A ÎNCEPUT TOTUL...

„Relația mea cu Laura a fost o relație matură, una frumoasă. Dar unul din minusurile noastre a fost, cred, că noi am fost de mici împreună. Drumurile noastre s-au despărțit cu mulți ani în urmă. Ea a luat-o într-o altă direcție care mie nu îmi plăcea. Eu am rămas în direcția mea care, la un moment dat, ei nu i-a mai plăcut. Deci, divorțul nu a însemnat absolut nimic pentru mine. Cred că și pentru mine, și pentru ea a fost un fel de eliberare”, a spus Mihai Gruia, în cadrul unei emisiuni TV.

PREVIZIUNI ÎNFIORĂTOARE PENTRU ROMÂNIA! MARIA GHIORGHIU A AVUT O PREMONIȚIE SUMBRĂ! CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN BISERICĂ

Cât despre Andreea, Mihai Gruia are numai cuvinte de laudă. Dragostea dintre ei s-a înfiripat după aproape 4 ani de prietenie, devenită subit ceva mai profund.

„Eram prieteni foarte buni și nu ne-am așteptat niciunul, dar s-a întâmplat dintr-odată.  Le-am cunoscut pe fete. Le plan enorm de mult și ele pe mine. N-am crezut că o să fie așa. Sunt niște fete fantastice”, a spus Andreea Cojocaru, iubita lui Mihai Gruia.

Citeşte mai multe despre:   mihai gruia