Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete De ce refuză Diana Dumitrescu să ofere sfaturi despre copii. Proaspăta mămică are motive întemeiate: ”Fiecare știe ce e mai bine pentru copilul ei”

De ce refuză Diana Dumitrescu să ofere sfaturi despre copii. Proaspăta mămică are motive întemeiate: ”Fiecare știe ce e mai bine pentru copilul ei”

Un articol de: Adela Iacob - 11 Oct 2019, 19:42

Diana Dumitrescu a devenit mamă de curând, iar tot timpul ei este ocupat de băiețelul ei, Carol Anton. Blonda nici nu vrea să audă să-și lase copilul de acum și să se întoarcă la TV. 

ÎNCEPE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?! VA FI MĂCEL! PROFEȚIILE APOCALIPTICE COMPLETE FĂCUTE DE BABA VANGA

“Nici nu știu exact ce vreau să fac mai departe pentru că eu nu am avut un job stabil în televiziune. Acum ar trebui ca într-o lună să mă întorc la teatru. În rest, nu am planuri pentru că nu am ceva prestabilit. O să mai lucrez pe online, dar nu foarte mult pentru că nu mă mai regăsesc”, a spus Diana Dumitrescu, scrie cancan.ro. 

S-A TERMINAT! CRISTIAN POMOHACI A SPUS ADEVĂRUL PE PATUL DE SPITAL! DA, A FĂCUT-O ŞI PE ASTA (GLERIE FOTO)

Cât despre creșterea copilului, dar și despre sfaturile pe care le-ar oferi pentru viitoarele sau actualele mămici, Diana Dumitrescu spune că fiecare mamă știe ce e mai bine pentru puiul ei. 

”Anton nu este o persoană publică, vreau să rămână al nostru. Mi s-au cerut foarte multe sfaturi și m-am gândit foarte mult dacă să scriu sau nu pentru că eu consider că ceea ce ține de tine și de copilul tău este unic. Oricâte sfaturi ai da, există posibilitatea ca unui om sfatul tău să-i facă rău. Fiecare mamă are instinctul ei și poate lua deciziile corecte pentru ea și pentru copilul ei și dacă au nevoie de ajutor există medici. Fiecare știe ce e mai bine pentru copilul ei”, a mai declarat Diana Dumitrescu.

Citeşte mai multe despre:   diana dumitrescu