Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DEZVĂLUIRI incendiare despre aventurile amoroase ale lui NICU CEAUŞESCU: Incredibil cu cine se iubea la MALUL MĂRII: ‘Fetele înţepeneau de spaimă’

DEZVĂLUIRI incendiare despre aventurile amoroase ale lui NICU CEAUŞESCU: Incredibil cu cine se iubea la MALUL MĂRII: ‘Fetele înţepeneau de spaimă’

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Dec 2018, 11:44

Dezvăluiri incendiare despre desfrâurile lui Nicu Ceaușescu în timpul vacanțelor de vară petrecute la Malul Mării au fost făcute de expertul culinar Ginei Bradea.

Ea a vorbit despre  perioada când făcea practică în hotelul “Forum” din Costinești, unde fiul cel mic al dictatorului petrecea de zor alături de celelalte beizadele ale greilor din PCR. Se întâmpla în perioada 1981-1982, în plin avânt al Epocii de Aur, înainte de izbucnirea crizei alimentare care urma să înfometeze un popor întreg.

‘Prințișorul’ era cazat în cea mai luxoasă încăpere și obișnuia să ocupe un etaj doar pentru propriile plăceri.

“Atunci ni se părea de un lux exorbitant, dar acum ni s-ar părea o panaramă. Avea mobilier alb şi o mochetă din aia foarte groasă, roşu-vişiniu, aşa. Apartamentul 1 ni se părea un mausoleu, căci era foarte impozant şi rece totul”, îşi aminteşte Gina, potrivit adevarul.ro.

Aceasta a dezvăluit că petrecerile pe care le dădea fiul dictatorului erau de burlaci iar mezinul Ceauşeştilor nu ezita să agațe una dintre fetele din rândul personalului.

 „Fetele înţepeneau de spaimă. Nu pot explica prea bine nici acum spaima asta care te cuprindea când era vorba de miliţie, de securitate, de şefii ţării. Ne era o frică de nu mai ştiam pe unde să ne ascundem. Când venea Nicu Ceauşescu, toată lumea stătea drepţi în hotel”, îşi aminteşte Gina.

Ea a vorbit despre munca epuizantă pe care personalul o depunea pentru ca turiștii, în cea mai mare parte străini și securiști, să fie tratați regește.

 „Lucram în multe zile de la 6,00 dimineaţa până la miezul nopţii. Îmi clăteam hainele înainte de culcare, iar dimineaţa le netezea cu fierul de călcat. Când plecam, erau încă jilave, dar se uscau pe parcurs”, povesteşte Gina.

Atât în timpul lucrului, dar şi în puţinul timp liber personalul era avertizat să fie foarte atent ce spune şi ce face.

 „La Forum, în Costineşti, era plin de turişti străini şi de securişti. Ăştia ne spuneau să avem mare grijă ce vorbim, ce facem. Nu primiţi şpagă, nu vorbiţi cu ei, serviţi şi pa! Trebuia să fim cât mai sălbatici”, îşi aminteşte. Culmea este că şefii de sală le îngrozeau mai mult pe adolescente decât securiştii. „Ţi se spunea o singură dată şi trebuia să execuţi. Apoi se urla, puneeee mânaaa şi munceeeeşte! Nimeni n-avea timp să stea după tine, să-ţi explice, altfel decât pe un ton răstit şi categoric”, a mai rememorat Gina.

Citeşte mai multe despre:   nicu ceausescu  -   gina bradea