Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Detaliul neştiut despre ANDREEA BERECLEANU! Iniţial şi-a dorit să practice această meserie. Motivul pentru care a renunţat este...

Detaliul neştiut despre ANDREEA BERECLEANU! Iniţial şi-a dorit să practice această meserie. Motivul pentru care a renunţat este...

Un articol de: Adela Iacob - 26 Feb 2020, 17:14

Pe Andreea Berecleanu cei mai mulţi o ştiu de la pupitrul Observator, însă nu sunt multe persoane care ştiu ce carieră şi-a dorit vedeta să urmeze în copilărie. 


Jurnalismul nu a fost prima alegere pentru celebra prezentatoare. Vedeta a explicat, în trecut, că iniţial s-a gândit să devină medic, având mai multe astfel de exemple în familie, relatează Ciao.ro. „La început, nu am știut că voi ajunge jurnalist și la 12-13 ani, având foarte mulți medici în familie, am cerut foarte insistent să mi se explice cum se împarte musculatura, cum se face o injecție, cum se ia o tensiune, bineînțeles că aveam sprijinul și acordul bunicilor mei de a aplica toate cunoștințele pe ei, pentru că erau deja persoane în vârstă și făceam lucrurile astea și le-am făcut pe o perioadă de câțiva ani, probabil cu gândul ascuns sau neascuns de a da la Medicină. Le-am făcut injecții de care aveau nevoie, dar știam exact ce să fac”, a povestit Andreea Berecleanu pentru Libertarea, citat de Ciao.ro.


După ce a renunţat la ideea cu medicina, Andreea Berecleanu a realizat că ştiinţele umaniste sunt punctul forte, iar meseria de traducător a fost una dintre variantele celebrei jurnaliste. „Eu nu aveam drumul acesta cu televiziunea. Ai mei m-au lăsat să aleg, ştiau că am aptitudini umaniste. Traducător am vrut iniţial, ai mei au fost de acord. Într-adevăr, au încercat pe la 13-14 ani să urmez medicina, dar când au văzut că trebuie să dau examen la fizică şi chimie, m-au lăsat pe drumul meu”, a povestit Andreea Berecleanu, potrivit sursei citate anterior. 


Andreea Berecleanu a început cariera în televiziune cât timp era studenţă la Facultatea de Litere. „Am intrat la facultate, la limbi străine. Şi o colegă mi-a spus că lucrează la Soti, primul canal independent care avea emisia după miezul nopţii. Am ajuns acolo să văd cum e şi nu m-a mai lăsat să plec. M-au pus să dau o probă, am intrat în direct citind nişte ştiri utilitare şi am rămas ca prezentator pentru jurnalele mai mici. Noi făceam cam de toate. Eram reporteri de teren şi redactori, de toate”, a explicat vedeta, relatează Ciao.ro.

Citeşte mai multe despre:   Andreea Berecleanuâ