Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Detalii terifiante! Roxen a fost lovită fără milă de iubit. Vecinii s-au trezit îngroziți de țipetele cântăreței

Detalii terifiante! Roxen a fost lovită fără milă de iubit. Vecinii s-au trezit îngroziți de țipetele cântăreței

Un articol de: Adela Iacob - 23 Iun 2020, 11:04

Apar detalii șocante despre corecția fizică, soră cu moartea, pe care Roxen a primit-o din partea iubitului ei. Cântăreața a fost lovită fără milă cu pumnii și cu coada de mătură

 

 

Roxen, bătută măr de iubitul ei, turbat de gelozie 

 

Potrivit surselor cancan.ro, Roxen ar fi fost băută pe 8 iunie, după ce ar fi fost surprinsă de iubit că, în jurul orei 04.30 dimineața, discuta prin mesaje telefonice. Cuprins de gelozie și furie, tânărul și-a ieșit din minți și a început să o lovescă fără milă cu pumnii și palmele peste față, dar și peste spate și torace. Când a obosit, el ar fi pus mâna pe o coadă de mătură cu care a lovit-o peste genunchi. 

Vecinii au fost treziți din somn de țipetele cântăreței, dar și de vocea bărbatului care urla și spărgea lucruri prin casă.

În momentul în care a scăpat din mâinile agresorului, vedeta a mers glonț la poliție și a depus plângere împotriva lui. Pentru că  avea fața tumefiată și plină vânătai, Roxen a obținut și un ordin de interdicție împotriva lui, prin care i se interzice să să apropie la o distanţă mai mică de 500 de metri de reclamantă, de reşedinţa ei din Bucureşti şi de locul de muncă al acesteia.

 

 

Roxen militează împotriva abuzului de orice fel asupra femeilor

 

 

Coșmarul pe care l-a îndurat cântăreța a fost dezvăluit pentru Pro TV, tânăra mărturisind că înțelege foarte bine problema violenței domestice, tocmai pentru că a trecut printr-o asemenea situație, și insistă că de fiecare dată trebuie luate măsuri urgent deoarece lucrurile degenerează foarte repede. Mărturisirile ei vin în contextul în care lumea mondenă a ultimelor săptămâni a fost marcată de scandaluri declanșate de vloggeri și alte persoane publice, care au instigat la violență mai ales împotriva femeilor.

„Am avut ghinionul să trec prin această experiență, consider că a fost o lecție importantă și știu ce greșeli să nu mai repet. Înțeleg foarte bine care este situația la nivel global, dar și la nivel național, cu privire la problema violenței domestice. Am fost abuzata emoțional și șantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problemă care, bineînțeles, mă macină. Consider că trebuie luate măsuri în aceste situații, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare”, a spus Roxen.

 

 

Cine este Roxen, cântăreața desemnată să reprezinte România la Eurovision 2021

 

 

Larisa Roxana Giurgiu s-a născut la Cluj şi cântă de la vârsta de 7 ani. Ea a fost desemnată să reprezinte România la ediția din acest an a Eurovisionului. Spectacolul, însă, a fost anulat din cauza  epidemiei de coronavirus.

După participarea la numeroase concursuri, Roxen s-a făcut remarcată mai ales anul trecut, datorită colaborării cu producătorul Sickotoy pentru piesa „You Don’t Love Me“. Cu această melodie a ajuns și în topuri din străinătate, în Franţa, Spania, Grecia, Turcia sau SUA.

Citeşte mai multe despre:   roxen