Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Detalii NEȘTIUTE până acum despre Asia Express! "Stăteam pe marginea drumului și ...." Ce spune Sorin Bontea după încheirea competiţiei

Detalii NEȘTIUTE până acum despre Asia Express! "Stăteam pe marginea drumului și ...." Ce spune Sorin Bontea după încheirea competiţiei

Un articol de: Adela Iacob - 04 Mar 2020, 15:41
FOTO: Facebook: Asia Express Vedete

"Asia Express" este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România.

Una dintre cele mai îndrăgite echipe este cea formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Supranumiți „Reactoarele trei și patru”.

Chef Sorin Bontea a trăit o experiență la Asia Express, pe care nu o va uita niciodată în viața lui.

Bontea a vorbit despre cât de greu a fost pentru el să reziste și să se adapteze în condițiile grele, pe care le-a găsit acolo.

 „Pentru mine cel mai dificil a fost să cerșesc – mâncare, cazare, orice. M-am adaptat și la asta, mi-am spus că astea sunt regulile, e un concurs, trebuie să îi fac față. Au fost însă și momente în care m-am întrebat efectiv ce caut eu acolo. Într-o noapte, am dormit într-un fel de magazie care se afla chiar pe marginea străzii. Treceau mașini și camioane la vreo 3 metri de patul nostru. Asta n-ar fi fost nimic, dar pe la unu noaptea a început să latre un câine… și nu s-a mai oprit. Am ieșit afară în creierii nopții, stăteam pe marginea drumului și mă gândeam: Sorine, ce faci tu aici?! De ce ai venit?!’, a declarat Sorin Bontea pentru VIVA!

Sorin Bontea a declarat că nu regretă participarea la emisiune. Doar datorită competiției a reușit să trăiască niște experiențe unice și să își facă un prieten pe viață. Legătura care s-a creat între el și Răzvan Fodor este una puternică.

„Ca turist m-aș întoarce cu siguranță. Peisajele din Asia sunt incredibile, iar oamenii, cel puțin în zona în care am fost noi, sunt foarte mișto. Ca și concurent în Asia Express… aici nu răspund încă. E prea recentă experiența. Cred că trebuie să mai treacă câteva luni. Pe de altă parte, pe măsură ce trece timpul și lucrurile se așază, realizez că a fost una dintre cele mai tari experiențe din viața mea și mi-ar fi părut rău dacă nu o trăiam’, a mai juratul de la Chefi la cuțite.”, a mai spus Sorin Bontea.

Citeşte mai multe despre:   Sorin Bontea  -   Răzvan Fodor