Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Despărțire neașteptată la Puterea dragostei. „Nu am cunoscut niciodată o durere mai mare”

Despărțire neașteptată la Puterea dragostei. „Nu am cunoscut niciodată o durere mai mare”

Un articol de: Adela Iacob - 13 Mai 2020, 20:33

Fanii emisiunii Puterea dragostei au avut parte de şocul sezonului, în timp ce vizionau un live pe Facebook. Şi asta pentru că au aflat brusc  despre una dintre cele mai neașteptate despărțiri ale show-ului lor preferat.

Tensiunile din ultimele zile i-au făcut pe Gabriel şi Daiana să realizeze că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

Gabi a vorbit pe rețeaua de socializare despre momentul dificil prin care trece și a recunoscut că nu mai este împreună cu senzuala brunetă.

 

Unul mai gelos decât altul...

 

Concurenții reality-show-ului de la Kanal D s-au acuzat reciproc de gelozie și și-au dat seama că nu pot continua relația în condiţiile în care se bănuiesc unul pe altul non-stop de infidelitate.

După discuția aprinsă pe care concurenții au avut în emisiunea din 12 mai, a venit și momentul cruntei realităţi în care au fost nevoiți să recunoască faptul că, pur şi simplu, nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

Ochii Daianei au devenit izvor de lacrimi chiar în timpul show-ului Puterea Dragostei, după ce Gabi i-a spus că nu îi inspiră încredere.

Concurenta a postat apoi un mesaj sfâşietor pe Instastory spunând cât de greu este să fii părăsit de persoana care îşi este paradis…

"Nu am cunoscut niciodată o durere mai mare"

 

„Nu am cunoscut niciodată o durere mai mare ca aceasta. Durerea de a fi respins. Durerea lăsată în urma plecării unei persoane. Persoana care ți-a dat speranțe și te-a făcut să o iubești necondiționat. Persoana care îți era paradis. Însă niciodată nu vei fi iubit cu aceeași intensitatea cu care iubești, fiindcă persoanele din ziua de astăzi nu mai știu cum să iubească și rare sunt persoanele care îți prețuiesc sentimentele. Aș vrea să te urăsc pe tine”, a scris Daiana.

Pare-se că bruneta lasă loc de împăcare şi nu exclude o a doua șansă pentru Gabi, însă acesta este foarte decis să își încerce norocul în dragoste alături de altcineva.

Însăşi socializarea online pare să fi fost unul din mărul discordiei dintre cei doi. Scandalul dintre Gabi şi Diana a pornit după ce el a aflat că ea vorbea în secret cu un alt băiat pe o rețea de socializare.

 

Dramele se ţin lanţ în show-ul iubiri...

 

Recent spectatorii emisiunii au mai avut parte de un şoc după ce au aflat deodată că una din concurente suferă de o boală care a marcat-o profund. Informaţia a apărut deodată în contextul în care Ella şi Daiana aveau un schimb acid de replici.