Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DESPĂRȚIRE dureroasă în TELEVIZIUNE: BOALA și-a spus cuvântul! VEDETA a plecat (FOTO)

DESPĂRȚIRE dureroasă în TELEVIZIUNE: BOALA și-a spus cuvântul! VEDETA a plecat (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Ian 2019, 10:47

Fosta prezentatoare TV Ileana Badiu a vorbit într-un interviu despre motivele retragerii sale și despre momentele cumplite pe care le-a trăit din cauza depresiei suferite în urma unui eveniment tragic, moartea tatălui ei.

 „M-a afectat foarte tare. Tatăl meu fiind medic şi unul dintre cei mai buni orologi pe care i-a avut această ţară, salva vieţi şi mi s-a părut ceva greu de  înţeles pentru mine. Tata mereu rezolva lucruri care ţineau de sănătate şi mi s-a părut  foarte nedrept că pe-a lui nu şi-o poate salva. A făcut o formă rară de leucemie, care nu a mai putut fi oprită din evolutie, am avut o perioadă în care am fost foarte supărată pe Dumnezeu. Am fost depresivă sever în momentul ăla”, a povestit vedeta, potrivit cancan.ro.

Vedeta a mărturisit că a avut nevoie de asistență specializată în urma problemelor.  

 „Am avut probleme groaznice.  Nici duşmanilor mei nu le doresc asemena probleme. Ficatul meu nu ştiu ce nu produce, o moleculă care nu reuşeşte să prelucreze proprii hormoni pe care un  corp de femeie însărcinată îi secretă. Nu îi dădea nimeni nicio şansă”, a mai povestit Ileana Badiu.

Citeşte mai multe despre:   ileana badiu