Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ciprian Rogojan și horoscopista Amalia se luptă din nou pentru custodia fiului

Ciprian Rogojan și horoscopista Amalia se luptă din nou pentru custodia fiului

Un articol de: Stirescu.ro - 23 Mai 2019, 08:59

Cici (ex-Sistem) și Amalia, sexy-horoscopista și colega lui Răzvan și Dani, se luptă din nou pentru custodia copilului încă din 2017. Procesul pe fond s-a încheiat în decembrie 2018 cu o decizie a instanței cu care fostul senator Ciprian Rogojan nu a fost de acord. Acesta a făcut un apel care a fost înregistrat la Tribunalul Ilfov în prima jumătate a lunii aprilie.

LACRIMI PENTRU RONA HARTNER! REGRETE ETERNE! S-A ÎNTÂMPLAT DIMINEAȚA

În primă instanță, judecătorii au decis ca fiul Amaliei și a lui Cici să rămână în custodie comună, dar cu domiciliul la mamă. Însă, fostul membru al trupei Sistem trebuie să plătească o pensie alimentară în cuantum de ¼ din venitul său lunar, de la data introducerii chemării în judecată până la majoratul băiatului, potrivit wowbiz.ro.

Cei doi urmau să-și împartă weekendurile și vacanțele celui mic într-un mod dispus de instanță, iar Cici urma să îi permită acestuia să țină legătura cu mama lui în perioada în care minorul se afla la el. În plus, Cici ar fi trebuit să-i plătească Amaliei 3.570 lei cu titlu de cheltuieli de judecată.

A PĂRĂSIT 'OBSERVATORUL' ANTENA 1, IAR ACUM POATE FI VĂZUTĂ LA PRO TV! 'A FOST O PROVOCARE, POATE CEA MAI MARE DIN VIAŢA MEA' (FOTO)

Cici și Amalia au format un cuplu solid timp de câțiva ani și au devenit părinții unui băiat pe care însă n-au mai ajuns să-l crească împreună. Nimeni nu știe care au fost motivele reale ale rupturii, cert este că la scurtă vreme, Amalia s-a afișat cu un tânăr pilot de meserie. A urmat un adevărat război în justitție pentru custodia băiatului, care însă nu s-a încheiat nici acum.

Citeşte mai multe despre:   cici  -   ciprian rogojan  -   amalia țîrcă