Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cu doi în urmă, dispariția ei îndolia showbiz-ul, iar acum… Mormântul Denisei Manelista a devenit loc de pelerinaj! (FOTO)

Cu doi în urmă, dispariția ei îndolia showbiz-ul, iar acum… Mormântul Denisei Manelista a devenit loc de pelerinaj! (FOTO)

Un articol de: Alexandra Cismaru - 15 Aug 2019, 23:57
sursa foto: Instagram Vedete

Moartea Denisei Manelista a fost greu de suportat atât pentru familia artistei, cât și pentru cei care i-au îndrăgit melodiile.

ANUNȚUL TRIST TOCMAI A FOST FĂCUT: DIN PĂCATE ESTE VORBA DE ÎNDRĂGITUL CÂNTĂREȚ ȘTEFAN BĂNICĂ JR...

La doi ani de la tragicul eveniment, locul de veci al artistei arată ca un adevărat muzeu, potrivit 

GINECOLOGUL MĂ IMPLORASE... ANDREEA ESCA A RUPT TĂCEREA: TOATĂ LUMEA A AMUŢIT CÂND A AUZIT ASTA...

Tatăl Denisei a ridicat, în cimitir, un veritabil altar în care stau la loc de cinste lucrurile pe care aceasta le îndrăgea. Câțiva ursuleți de pluș, icoane, poze cu Denisa, dar și unul dintre CD-urile cântăreței au fost așezate în altarul ridicat de Emilian Răducu, tatăl Denisei.

DEPRESIV ȘI ALCOOLIC: CE A DECIS ANTENA 1 ÎN LEGĂTURĂ CU PREZENȚA LUI MIHAI BENDEAC PE POST! E FĂRĂ PRECEDENT!

Locul de veci al artistei, acoperit de ghivece de flori și candele, este foarte des vizitat. Aproape zilnic, cei care au admirat-o pe cântăreața care s-a stins în urmă cu doi ani vin la cimitirul din Ștefănești să aprindă o lumânare, să aducă flori și să spună câte o rugăciune la mormântul Denisei.

”Mormântul Denisei a devenit loc de pelerinaj. Foarte multe persoane vin să aprindă lumânări și să aducă o floare. Denisa a fost extrem de iubită și, cu toate că au trecut doi ani de când s-a stins, lumea se pare că n-a uitat-o”, a declarat un vecin de-al tatălui Denisei.

Mai mult decât atât, vecinii lui Emilian Răducu ne-au mărturisit faptul că tatăl regretatei artiste trage din greu pentru a termina lucrările la casa părintească în care a copilărit aceasta. 

”Emilian Răducu este unul dintre cei mai muncitori oameni din comuna noastră. Acum, după ce a terminat cu parastasul de doi ani, trage din greu să termine lucrările la casa Denisei”, a declarat vecinul lui Emilian Răducu.

Citeşte mai multe despre:   Denisa Manelista