Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Demi Lovato a confirmat – din greșeală – zvonurile. Aceasta are o relație de iubire cu actorul Max Ehrich (VIDEO)

Demi Lovato a confirmat – din greșeală – zvonurile. Aceasta are o relație de iubire cu actorul Max Ehrich (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 01 Apr 2020, 18:27

Demi Lovato este o persoană foarte privată și încearcă pe cât posibil ca viața ei persoanală să nu ajungă în atenția publicului.

Totuși, vedeta a confirmat, din greșeală, zvonurile cum că este împreună cu actorul Max Ehrich. Întâmplarea are chiar și o doză de umor.

În contextul izolării la domiciliu a multora din cauza pandemiei de coronavirus, Demi Lovato nu doar că a confirmat că are o relație de iubire cu Max Ehrich, dar s-ar părea că cei doi locuiesc împreună, cel puțin pe perioada autoizolării.

Actorul făcea un Live pe Instagram în timp ce Demi Lovato a apărut din senin lângă el, îmbrăcată în haine de casă, nemachiată, cu părul prins și învelită cu o pătură. Mirat de intervenția ei, Max i-a spus că „fac un live”, moment în care aceasta și-a acoperit fața cu pătura și s-a retras imediat.

 

De aici am putea înțelege nu doar că cei doi sunt împreună, dar și că își petrec timpul pe perioada autoizolării împreună.

„S-au izolat împreună în casa lui Demi și le merge foarte bine. Lui Max îi place mult muzica și viața sănătoasă, nu este genul de persoană care merge la petreceri. Are o influență bună asupra lui Demi, iar cei doi au multe lucruri în comun”, a declarat o sursă pentru E!Online.

 

 

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   demi lovato