Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Confesiunile TRISTE ale Deliei despre PERIOADA DIFICILĂ! De ce A SUFERIT? ''Nu avea cum să fie totul perfect'' (FOTO)

Confesiunile TRISTE ale Deliei despre PERIOADA DIFICILĂ! De ce A SUFERIT? ''Nu avea cum să fie totul perfect'' (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Ian 2019, 08:55

Recent, Delia a vorbit despre perioada copilăriei și clipele dificile care i-au marcat copilăria. 

Deși părinții săi au încercat să le ofere ei și sorei sale, Oana,  tot ceea ce și-au dorit, anumite lipsuri au făcut-o să sufere pe Delia, relatează Viva.

„Eu am trăit într-o perioadă mai puțin sensibilă față de cum este acum, în care părinții nu erau atât de „sensibiloși și atenți, cu manuale de creștere a copilului și cu Internetul sub nas, în care informațiile erau rare și puține, în care îți altoiai copilul pentru că așa știai că se face”, a spus Delia.

Deși acum este o artistă apreciată și  își poate satisface orice dorință, Delia a avut o copilărie dificilă, cu multe lipsuri.

„În mod sigur mi-au lipsit multe lucruri, nu avea cum să fie totul perfect în perioada respectivă, puțin din comunism și după comunism, după Revoluție, cred că în fiecare an îmi lipsea câte ceva. Cumva, cred că ne-a marcat pe toți și ce v-a lipsit vouă, celor din generația mea, cam aceleași lucruri mi-au lipsit și mie”.

Deși aproape 2 milioane de fani o urmăresc pe pagina sa de Instagram, Delia susține că are foarte puțini prieteni.

„Nu sunt un om care are foarte mult timp să întrețină relații de prietenie, nu am timp efectiv. Cred că, pentru asta, trebuie să muncești și să întreții. Am prietenii pe care îi am cumva la pachet, că astfel a fost contextul vieții, că așa s-a întâmplat, fie că lucrăm împreună sau că nu lucrăm. Nu mă stresez la acest capitol, las oamenii să vină la mine și sunt o fire deschisă, sociabilă. Vorbesc cu ei, dar nu pot să spun că stau să îmi număr prietenii, că mă gândesc îndelung la asta și că viața mea depinde neapărat de acest aspect. Încerc să fiu cel mai bun prieten al meu, să nu mă mint eu pe mine, să mă întâlnesc cât de des pot cu familia mea, cam asta e prioritatea. Nu sunt genul de om care să se laude cu numărul-record de prieteni pe care îl are”, a spus artista.

Citeşte mai multe despre:   delia