Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Declarații HALUCINANTE! "Femeia fatală a României" A MURIT singură și cu inima frântă. Este vorba chiar despre...

Declarații HALUCINANTE! "Femeia fatală a României" A MURIT singură și cu inima frântă. Este vorba chiar despre...

Un articol de: Adela Iacob - 08 Noi 2019, 14:20

Vasilica Tastaman a fost una dintre femeile fatale ale României dar și o actriță extraordinar de talentată.

 

LACRIMI ÎN LUMEA MANELELOR! NE-A PĂRĂSIT FLORIN SALAM! S-A AFLAT DETALII DESPRE BOALA GREA PE CARE A ASCUNS-O

 

Artista a fost căsătorită de două ori, prima oară cu antrenorul Emeric Jenei iar a a doua oară cu Dan Tufaru. În plus, l-a iubit nebunește pe actorul Gheorghe Dinică.

 

S-A TERMINAT! SMILEY, PRINS ÎN FAPT CU CELEBRA SORE! GINA PISTOL E ÎN STARE DE ȘOC! AU ASCUNS TOT TIMPUL RELAȚIA (IAMGINI BOMBĂ)


 

 

Și-a decoperit pasiunea pentru teatru la vârsta de 16 ani, odată cu debutul într-o piesă de teatru din orașul natal, Brăila. Până atunci a fost ucenică la o fabrică de textile din zonă.


 

CUTREMUR LA PRO TV! LACRIMI AMARE PENTRU FLORIN CĂLINESCU! A PRIMIT UN DIAGNOSTIC TERIBIL! DIN PĂCATE...


 

Nu a avut studii de artă teatrală, însă a ajuns să joace pe scenele teatrelor Giulești și Bulandra, chiar marele Beligan recunoscându-i talentul extraordinar.

„Aș spune, fără ezitare, că, dacă există un talent, el se cheamă Vasilica Tastaman. Nu avea niciun fel de studiu, dar ce studiu îi mai trebuia? Ea pe scenă trăia, nu spunea nimic altceva. Era o bijuterie. Eu n-am ce să vă povestesc despre Vasilica, ea însăși este o poveste. O mare minune pe care am întâlnit-o în viața mea”, mărturisea într-un interviu mai vechi marele actor.

 

 

Sătulă de lupta pe care o ducea ca să supraviețuiască, Vasilica a decis într-o zi să părăsească teatrul și să se întoarcă la Brăila.

Lucia Sturdza Bulandra, directoarea teatrului a chemat-o să  discute despre decizia de a părăsi teatrul bucureștean.

Atunci a aflat că Vasilica nu avea unde să doarmă:

 ”Doamna Bulandra, eu vreau să plec din Capitală pentru că m-am săturat… să mă culc în fiecare seară cu alt bărbat ca să am unde să dorm!”

Bulandra a ajutat-o, implorându-l pe primar ca să-i dea actriței o locuință, ceea ce s-a și întâmplat în cele din urmă.

 

Vasilica Tastaman a fost măritată de două ori, cu antrenorul Emeric Jenei, cu care a avut un băiat, Călin (singurul ei copil, de altfel), apoi cu Dan Tufaru, fostul soț al Andei Călugăreanu. Atunci când Dan Tufaru s-a îndrăgostit de Vasilica Tastaman, acesta era încă soțul Andei Călugăreanu.

CUTREMUR LA PRO TV! LACRIMI AMARE PENTRU FLORIN CĂLINESCU! A PRIMIT UN DIAGNOSTIC TERIBIL! DIN PĂCATE...

 

Ea a divorțat de Emeric Jenei, iar Dan Tufaru s-a despărțit de Anda Călugăreanu. Mariajul dintre cei doi a durat mai puțin de un deceniu și a fost unul cu năbădăi, actrița având câteva derapaje erotice, iar Dan Tufaru apucându-se serios de băutură, potrivit avantaje.ro.