Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DECLARAȚIE BOMBĂ! Anca Serea, DIFICULTĂȚI ÎN CĂSNICIE: "Nu găsim nicio cale de a cădea de acord". Se desparte de Adi Sînă, după 9 ani de căsnicie

DECLARAȚIE BOMBĂ! Anca Serea, DIFICULTĂȚI ÎN CĂSNICIE: "Nu găsim nicio cale de a cădea de acord". Se desparte de Adi Sînă, după 9 ani de căsnicie

Un articol de: Adela Iacob - 14 Feb 2020, 19:11

Cuplul Anca Serea- Adi Sînă este unul dintre cele mai invidiate din showiz-ul românesc. 

CUTREMUR ÎN TELEVIZIUNE! ADIO, TEO TRANDAFIR! VEDETA A RENUNȚAT! ANUNȚUL A ȘOCAT ROMÂNIA

Totuși, căsnicia lor este departe de perfecțiune, după 9 ani de căsnicie, în care au trăit momente plăcute, dar și mai dificile.

ȘOC ȘI GROAZĂ LA MORMÂNTUL LUI ARSENIE BOCA! SEMNUL CĂ SFÂRȘITUL E APROAPE: MĂCELUL VINE PESTE ROMÂNIA

Vedeta a mărturisit că nu de puține ori au întâmpinat probleme, în special din cauza programului încărcat care îi împiedică să petreacă timp împreună.

MIHAI VOROPCHIEVICI, PREVIZIUNI DEVASTATOARE ! RUNELE NU MINT! NECAZ MARE PENTRU ACESTE ZODII

“Uneori căsnicia este grea. Cei care sunt căsătoriți nu de un an, ci de cinci sau mai mulți ani vor înțelege cât de adevărat este acest lucru. Dar nu grea în sens rău, ci în sensul că ambii parteneri trebuie să facă eforturi constante pentru a întreține flacăra iubirii și a menține un echilibru în relație. Sunt împreună cu Adi de 9 ani și uneori ni se pare că a trecut o viață. Avem împreună nu mai putin de patru copii minunați, care ne umplu de bucurie fiecare zi și un ritm de viață care pare uneori infernal. Avem mare noroc cu oameni de nădejde alături, precum și cu familiile noastre care ne susțin necondiționat, dar nu pot să neg că uneori ne este greu. În plus, se întâmplă ca Adi să fie plecat din oraș sau eu să am treburi atunci când el este liber și să nu ne sincronizăm programul.De ce este greu? Pentru ca îți dorești să petreci timp de calitate cu soțul tău, omul tau drag, dar nu reușești. Și nu se întamplă din vina voastră. De multe ori copiii vin pe primul plan, apoi joburile. Mai este greu și când avem păreri diferite asupra unui subiect și nu găsim nicio cale de a cădea de acord.”, a scris Anca Serea pe blogul ei.

Citeşte mai multe despre:   adi sina  -   anca serea