Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DECIZIE RADICALĂ a lui Laurette, după ce FIICA EI a fost BĂTUTĂ CU BESTIALITATE la școală! ''Mi-au spus că suntem în realitate''

DECIZIE RADICALĂ a lui Laurette, după ce FIICA EI a fost BĂTUTĂ CU BESTIALITATE la școală! ''Mi-au spus că suntem în realitate''

Un articol de: Andrei Ștefan - 19 Noi 2019, 11:46

Laurette este decisă să facă dreptate în cazul fiicei sale, care de curând a fost bătută la școală, pe motiv că e mulatră. 

DIVORȚUL ANULUI! CABRAL A FĂCUT ANUNȚUL, DUPĂ ANI BUNI DE RELAȚIE! ANDREEA IBACKA, ÎN STARE DE ȘOC

Vedeta speră că fata ei nu va rămâne cu sechele în urma acestui episod violent de bullying și este furioasă pe lipsa de reacție a autorităților.

„De anul trecut, din clasa pregătitoare, Serena a fost şicanată de doi colegi de clasă, pe motiv că «mama ta e negresă» şi că «mama ta apare la tv». De la simple tachinări, cei doi băieţi au trecut la fapte violente în clasa I. 

A MURIT! FIICA LUI AURELIAN PREDA, ÎNGENUNCHIATĂ DE ATÂTA DURERE! (FOTO)

Au tot împins-o pe Serena pe holul şcolii, iar ea a căzut o dată, s-a lovit şi a venit acasă cu nasul umflat, i-au tot aruncat la gunoi pachetul cu mâncare şi nu o lasă să stea în prima bancă. Însă joi s-a întâmplat ceva grav. În pauză, Serena se întorcea de la toaletă şi era udă pe mâini, iar unul dintre aceşti băieţi care o tot şicanează a tras-o de spate. 

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ A LUI ARSENIE BOCA! URGIA LOVEȘTE PÂNĂ LA CRĂCIUN! "AVEȚI GRIJĂ! E APROAPE...”

Ea s-a împiedicat, a alunecat şi a căzut cu faţa pe gresie şi şi-a spart un dinte din faţă. E dintele definitiv, nu cel „de lapte”. Am avut un şoc când mi-am văzut fetiţa cu dinţişorul spart. Serena e traumatizată şi nu vrea să se întoarcă la şcoală”, a povestit Laurette episodul șocant, pentru Click.

Mai mult, și părinții copiilor implicați în scandal au tratat-o cu dispreț pe vedetă.

„Mi-au spus că suntem în realitate, nu la TV. Nu şi-au cerut scuze şi nici nu au încercat să găsim o soluţie. Tatăl băiatului a vorbit cu asistenta şcolii, să mergem la cabinetul medical al elevilor, să-i «lipească» dintele. N-am fost de acord cu intervenţia fără o consultaţie serioasă înainte. Am fost cu Serena la dentist şi după radiografie şi tratament, în patru ore i-a refăcut dintele. 

CRISTI BORCEA, RAVAGII DUPĂ ELIBERAREA DIN ÎNCHISOARE! VALENTINA PELINEL ÎN STARE DE ȘOC! ''A FĂCUT-O ÎN PUBLIC (GALERIE FOTO)

A fost o cheltuială de câteva sute de lei, dar nu banii contează, ci faptul că Serena nu va mai putea mânca normal. Nu mai poate muşca dintr-un măr şi nici dintr-o pâine cu coajă”, a mai spus Laurette, care acum intenționează să o transfere pe fetița sa la altă şcoală.

Citeşte mai multe despre:   laurette