Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DECIZIE BOMBĂ! Antonia VA DIVORȚA! Anunțul a fost făcut OFICIAL!

DECIZIE BOMBĂ! Antonia VA DIVORȚA! Anunțul a fost făcut OFICIAL!

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Apr 2019, 11:39

Gata! Antonia poate să se bucure, în voie, de relația sa cu Alex Velea deoarece în curând va deveni o femeie liberă.

FAMILIA LUI CRISTI BORCEA, ÎN STARE DE ȘOC! ANUNȚUL FĂCUT DE MEDICI ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP... FEMEILE DIN VIAŢA LUI NU-ŞI MAI POT OPRI LACRIMILE

Vedeta se află în proces de divorț, iar avocatul ei a declarat că mai are de trecut doar un hop până se va finaliza divorțul, conform Cancan.

SCENE INTERZISE MINORILOR: AU FĂCUT-O ÎN DIRECT, LA TV, FĂRĂ PIC DE RUŞINE! AVEM IMAGINILE!

De mai bine de cinci ani, Antonia încearcă să divorțeze de Vincenzo Castellano, tatăl fetiței sale, Maia, însă mai durează foarte puțin și va deveni o femeie liberă. Avocatul care o reprezintă a mărturisit că mai are un singur termen, în Italia, și procesul se va încheia. „Mai e un termen în Italia, înainte să putem închide la notar, în România. E o chestiune legată de copil, un act pe care să-l depunem apoi la cabinetul notarial”, a declarat Ioan Todan, reprezentantul legal al vedetei în procesul de divorț, pentru Libertatea.ro.

DURERE FĂRĂ MARGINI ÎN MUZICĂ! MARELE ARTIST A FOST GĂSIT MORT ÎN CASĂ! ROMÂNII, ÎN LACRIMI!

În ceea ce privește custodia fetiței, Maia, care, momentan, locuiește în Italia, cu tatăl ei, veștile sunt la fel de bune. Artista va reuși să-și reîntregească toți copiii la un loc, după mult timp.

„Veștile sunt la fel de bune și-n privința copiilor pe care Antonia îi are cu Alex Velea, partenerul ei oficial de ani buni. După ce cântărețul a avut, în urmă cu un an, câștig de cauză în România în procesul de paternitate care-i privește pe Dominic și Akim (Antonia fiind căsătorită cu Vincenzo Castellano când i-a născut, în acte a fost trecut ca tată italianul), fiind declarat, în instanță, tatăl lor, zilele următoare și instanța din Italia va face același pas. Apoi, Velea îi va putea trece pe Dominic și Akim, în sfârșit, pe numele lui. „Probabil zilele următoare va ieși hotărârea definitivă, apoi se va face schimbarea numelui minorilor în acte. Trebuie ca mai întâi să treacă termenul de apel. Decizia s-a pronunțat în România, dar apoi a trebuit comunicată și în Italia. S-au tot întors comunicările, de aceea s-a prelungit așa mult. Dar asta e legea. Acum urmează definitivarea”, a explicat avocatul Ioan Todan pentru aceeași sursă.