Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Afecțiune de care suferă Ion Dichiseanu, de fapt. Actorul este internat de trei luni și a fost suspect de cancer

Afecțiune de care suferă Ion Dichiseanu, de fapt. Actorul este internat de trei luni și a fost suspect de cancer

Un articol de: Adela Iacob - 26 Apr 2021, 23:54

Ion Dichiseanu și-a petrecut ultimele trei luni din viață pe un pat de spital și, cu toate acestea, starea lui de sănătate rămâne destul de delicată. Fiica marelui actor, Ioana, a vorbit și despre problemele medicale care îl chinuie. Potrivit declarației acesteia, actorul a fost suspect de cancer, diagnostic infirmat de medici ulterior. Totuși, biopsia la care a fost supus în timpul investigațiilor medicale a dus la infectarea plămânului cu o bacterie dificil de tratat.

"În fiecare zi sun, cred că bietul personal medical de acolo s-a săturat să îmi audă vocea, să spun că sunt eu și cum se mai simte tata.

Sunt zile bune, zile mai puțin bune, dar important este că e într-o stare stabilă și ne rugăm la Dumnezeu ca recuperarea să fie cât mai rapidă", a declarat Ioana Dichiseanu pentru Antena3. 

Fiica artistului a evitat să spună ce bacterie a contractat, însă se luptă să dovedească faptul că Dichiseanu a fost victima unui act de malpraxis. 

"Este o poveste destul de lungă și, din păcate, există și medici mai puțin pricepuți. Și în profesia asta trebuie să ai har. Cei de la Floreasca au grijă de el și le mulțumesc din tot sufletul, pentru că sunt niște oameni care au descoperit foarte multe erori...Vreau să mă consult întâi cu un avocat și să mi se spună ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis. (...) S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată (...) Voi strânge dovezile și le voi pune cap la cap (...) Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie.

La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare", spune Ioana Dischiseanu.

Citeşte mai multe despre:   ion dichiseanu  -   diagnostic  -   cancer