Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete David Garrett, îndrăgostit de România! Violonistul plănuiește să se întoarcă în țara noastră la sfârșitul anului

David Garrett, îndrăgostit de România! Violonistul plănuiește să se întoarcă în țara noastră la sfârșitul anului

Un articol de: Adela Iacob - 25 Mar 2020, 16:55

Violonistul David Garrett s-a îndrăgostit de România după ce a susținut mai multe concerte la noi în țară și s-a declarat încântat de felul în care s-au purtat oamenii cu el, de locurile de poveste și de gustul mâncarii.

Pentru că se pregătește să revină în acest an în România, Garrett a vorbit despre amintirile pe care le are aici.

‘’Îmi amintesc foarte bine spectacolele clasice de la Festivalul Enescu, dar nu aş putea spune cu siguranţă câte concerte am avut în România. Ori de câte ori călătoresc, îmi place să mă plimb mult pentru a cunoaşte oraşul în care mă aflu. La Bucureşti, nu există nici un dubiu că Palatul Parlamentului  pe care îl aveţi este uimitor. Sincer, cred întotdeauna că oamenii sfinţesc locul. Sunt atât de deschişi, calzi şi prietenoşi şi au o afinitate aparte şi o dragoste specială pentru muzică! Mă simt ca acasă de fiecare dată, îmi place mult să revin aici’’, a declarat Garrett pentru click.ro.

Ma mult, el s-a declarat îndrăgostit de opera lui George Enescu.

Sunt un mare fan al violonistului George Enescu care a fost de fapt profesorul unuia dintre profesorii mei, Ida Haendel. El are un sunet minunat, o coloratură minunată şi este unul dintre violoniştii mele preferaţi din toate timpurile’’, a mai spus el.

Violonistul a vorbit și despre turneul „Unlimited Live” şi concertele care vor avea loc în octombrie în Bucureşti şi la Cluj-Napoca.

‘’Facem un turneu cu un nou program numit „Unlimited Live”, care este un mix dintre toate cele mai mari hituri ale mele din ultimii 10 ani de turneu crossover. Dar, desigur, vor fi şi piese noi şi câteva surprize. În plus, am creat conţinut video nou, care se potriveşte perfect cu muzica la care lucrăm de mai bine de un an, aşa că sunt foarte încântat să prezint acest program în două oraşe româneşti. Voi călători cu trupa mea şi sper că o mulţime de oameni se vor bucura de spectacol”, a dezvăluit artistul.