Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DANIELA CRUDU în stare CRITICĂ! A încercat să se SINUCIDĂ! Șantaj BOMBĂ cu un filmuleţ indecent

DANIELA CRUDU în stare CRITICĂ! A încercat să se SINUCIDĂ! Șantaj BOMBĂ cu un filmuleţ indecent

Un articol de: Stirescu.ro - 27 Feb 2019, 18:56
sursa foto: Instagram Vedete

Unchiul Danielei Crudu a fost pe cale să se sinucidă! De vină ar fi un filmuleț indecent de care bărbatul se temea enorm.

Totul s-ar fi întâmplat acum 5 ani, când bărbatul, care muncea ca şofer de TIR, spune că a plecat într-o cursă spre Constanţa împreună cu patronul companiei pentru care lucra.

"El nu avea permis, eu nu mi-am dat seama de ce merge acolo cu mine. S-a urcat în mașină, m-am urcat la volan, mi-am băgat diagrama și am plecat spre Constanța. Zice vrei să oprim într-o parcare, să nu știu ce? Eu știu că se făcuse lumina și mă luase un pic oboseală și m-am ridicat, am făcut puțină gimnastică, mă ridicăm așa, mașină mergea. Hai nea Gică că te opresc, te răcorește una din astea, știu eu o blondă, cam așa. Eu am zis, mai Costine, nu fac din astea cu mine. Zic, nu vreau. Știu că a pus telefonul lângă mine și zice, nea Gica, eu ma culc", Iar din acea clipă, nea Gică spune că nu mai ştie ce s-a întâmplat, scrie spynews.ro.

"Când a fost de am plecat în cursă a venit cu o cafea și o apa. Băusem din acea cafea pe traseu. La un moment dat am simțit că nu sunt eu. Nu știu, eram foarte...Mă simțeam că nu sunt eu.  Nu știu ce mi s-a întâmplat, acum îmi dau seamă că a pus telefonul pe filmare. Nu știu ce a putut să îmi facă", a spus unchiul Danielei şi al Anei Crudu.

Citeşte mai multe despre:   daniela crudu