Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete E OFICIAL! Daniela Crudu a FĂCUT ANUNȚUL: Vrea să devină mamă

E OFICIAL! Daniela Crudu a FĂCUT ANUNȚUL: Vrea să devină mamă

Un articol de: Alexandra Cismaru - 13 Sep 2019, 09:00

Daniela Crudu este mai decisă ca niciodată. Simpatica vedetă vrea să devină mamă, însă ştie că acest lucru nu se poate bătând din palme. Mai întâi ea trebuie să găsească bărbatul potrivit.

PANICĂ LA CONCERTUL LUI FUEGO! CE A PĂȚIT ARTISTUL CHIAR PE SCENĂ: „TREBUIA SĂ ȚIN OAMENII PÂNĂ...”

Daniela Crudu a trecut prin multe eşecuri în dragoste şi a înţeles că lucrurile nu stau deloc simplu în iubire, potrivit spynews.ro.

BOMBĂ! CREAM A SPUS TOT ADEVĂRUL DIN SPATELE CAMERELOR DE LA ”FERMA”: ”M-AM SIMȚIT CA LA PUȘCĂRIE, AM ÎNDURAT FRIG ȘI AM MUNCIT EXTREM DE MULT”

Chiar dacă dragostea este foarte frumoasă, totodată aduce şi multă suferinţă, iar Daniela Crudu ştie din plin acest lucru. Şi ştiţi cum este vorba aceea: cine se frige cu ciorbă, suflă şi în iaurt. Astfel că Daniela Crudu şi-a învăţat lecţiile şi are mari pretenţii de la următorul bărbat din viaţa ei.

UN NOU SEMN CĂ DIVORȚUL E APROAPE! ALEX BODI, GEST IEȘIT DIN COMUN, CHIAR DE ZIUA LUI

Fosta asistentă a precizat că vrea ca bărbatul de lângă ea să fie matur, pentru că ea este suficient de copilăroasă, astfel că nu are nevoie de un bărbat care să fie şi el în acelaşi fel ca ea. Bruneta este de părere că viitorul ei iubit ar trebui să fie o persoană cu zece ani mai mare, care să aibă grijă de ea şi să-i ofere liniştea de care are nevoie. În plus, Daniela Crudu, care a fost invitată la XNS, spune că simte că a venit momentul să facă un copil şi vrea ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.

"Vreau un copil, mă văd făcând un copil, dar făcând cu un bărbat matur, nu tot cu un copil ca mine. Vreau ca bărbatul să se bucure de spiritul meu tânăr, pentru că un copil nu ar putea să înţeleagă. Aş vrea să fie cu 10 ani mai mare, dar nu e bătrân la 40 de ani. Ar fi perfect", a spus Daniela Crudu la XNS.

Până când îşi va găsit sufletul pereche, Daniela Crudu se bucură de viaţă alături de familie, iar în această vară a fost plecată într-o super vacanţă, în Italia, alături de cele mai importante femei din viaţa ei, mama şi sora sa.

Citeşte mai multe despre:   Daniela Crudu