Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Dana Săvuică și-a serbat ZIUA DE NAȘTERE în CEL MAI SCUMP oraș din LUME! NU a dat NICIUN BAN! (GALERIE FOTO)

Dana Săvuică și-a serbat ZIUA DE NAȘTERE în CEL MAI SCUMP oraș din LUME! NU a dat NICIUN BAN! (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 27 Ian 2019, 13:53

Dana Săvuică a avut parte de una dintre cele mai frumoase aniversări. Vedeta și-a petrecut ziua de naștere în Dubai, alături de cele mai bune prietene, făcând shopping și safari.

A fost cazată la un hotel de cinci stele, cu servicii de lux. Tot răsfățul nu a costat NIMIC, conform Click.

Motivul? Dana Săvuică a participat anul trecut la un concurs internaţional, alături de mai multe vedete,unde trebuia să promoveze orașul și să demonstreze faptul că Dubai e o destinaţie accesibilă tuturor.

Organizatorii le-au oferit un buget de 900 de dolari, pentru biletul de avion, cazarea la hotel, transportul local, mâncarea, vizita la trei obiective turistice, chiar şi pentru mici suveniruri. 

Dana şi-a administrat cel mai bine bugetul şi astfel a câştigat competiţia! Premiul a constat într-o excursie de lux în Dubai, alături de doi prieteni.

Astfel, pe 23 ianuarie, de ziua ei de naștere, Dana le-a luat pe sora şi pe prietena ei cea mai bună și a plecat în Dubai!

„Perioada a fost perfectă pentru că a coincis cu Dubai Shopping Festival, perioada în care magazinele au reduceri substanţiale. Era o forfotă incredibilă în Dubai Mall, cel mai mare mall din lume. Sora şi prietena mea nu mai fuseseră niciodată aici, au fost impresionate. Am stat la un hotel de cinci stele, all inclusive, unde camera costă 300-400 € pe noapte. Noi am avut toate costurile acoperite de Biroul de Turism Dubai”, a povestit vedeta.

În prima zi fetele au vizitat centrul oraşului şi celebrul zgârie-nori Burj Khalifa, apoi au făcut cumpărături. A doua zi au ajuns pe vasul de croazieră Queen Elizabeth 2, iar seara au avut parte de un spectacol, iar a treia zi au serbat ziua de naștere a Danei. 

„Sora şi prietena mea au complotat cu personalul hotelului şi mi-au făcut tort, mi-au cântat «la mulţi ani», a fost o surpriză. Iar buna dispoziţie au continuat. Ne-am dus prin bazar la cumpărături, unde m-a distrat să negociez preţul şi să obţin adevărate chilipiruri după ce le spuneam vânzătorilor că e ziua mea. După-amiaza, am fost luate de o agenţie de turism într-o excursie în deşert, cu jeep-urile şi cămilele, iar seara am petrecut-o printre dunele de nisip, la o cină pe covoraşe, cu preparate tradiţionale”, a spus fostul model.

Citeşte mai multe despre:   dana savuica  -   dubai