Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Dana Săviucă s-a întors la dragostea ei din tinerețe. Cum arată iubitul secret al creatoarei d emodă și ce planuri au (VIDEO)

Dana Săviucă s-a întors la dragostea ei din tinerețe. Cum arată iubitul secret al creatoarei d emodă și ce planuri au (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 07 Sep 2020, 21:44

Dana Săvuică trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta a dezvăluit în emsiunea "Teo Show" că o relație cu un bărbat pe care îl știa din tinerețe și cu care s-a reîntâlnit de curând. Totuși, ea vrea să își trăiască povestea departe de lumina reflectoarelor. 

"Suntem într-o relație de câțiva ani buni de zile dar nu am vorbit de despre el pentru că mi s-a părut că una este relația și viața intimă și de cuplu și sincer nici nu vrea pentru că nu e genul care să caute celebritatea, nu vrea să fie sub lumina reflectoarelor, nu e genul acela de bărbat care să devină și el vedetă pe lângă persoana  publică cu care a intrat în relație... E un tip cu picioarele pe pământ. 

 

 

Noul bărbat din viața Danei Săvuică este o dragoste neîmplinită din tinerețe

 

"Îl cunoasc de ceva timp, aproape 30 de ani. Noi ne-am cunoscut prima oară când aveam 17-18 ani și trebuia să dau la facultate. Eram în clasa a XII-a și făceam meditații...la geografie și am ajuns la profesoara respectivă acasă, unde dădea meditații și am dat nas în nas și ne-a plăcut unul de altul, dar eram prea tineri și concentrați în a intra la facultate, după care el a plecat în America și a rămas acolo și eu...fiecare cu drumul lui.

Ne-am revăzut după o lungă perioadă de timp și uite așa dintr-una în alta... am ajuns în punctul acela din anul 1987, când ne-am cunoscut și ne-am plăcut", a mai spus ea. 

 

 

 

Ce spune creatoare de modă despre căsătorie

 

Cât despre căsătorie, Dana Săvuică a evitat să dea un răspuns clar.

"Nu...Nu cred. Am pus un cred acolo pentru că nu se știe niciodată, știi cum e, niciodată să nu spui niciodată. Eu, sincer nu mai cred în această intituție...", a povestit vedeta. 

Citeşte mai multe despre:   dana savuica