Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ADEVĂRUL a ieșit la iveală! De la ce a pornit SCANDALUL dintre Dana Marijuana și Puya: Problemele au început pentru că...

ADEVĂRUL a ieșit la iveală! De la ce a pornit SCANDALUL dintre Dana Marijuana și Puya: Problemele au început pentru că...

Un articol de: Stirescu.ro - 27 Dec 2018, 09:42

Dana Marijuana a vorbit despre începuturile muzicii hip-hop din România și despre scandalul cu Puya.

Colaborarea cu La Familia a încetat acum mai bine de 18 ani, însă amintirile Danei persistă. Și, totodată, spune că BUG Mafia va fi, întotdeauna, alături de sufletul ei, potrivit ca

 Îi respectă enorm și își pleacă fruntea în fața lor. În ceea ce privește relația cu La Familia, Dana Marijuana nu își ascunde tristețea.

 Poate că banii i-au schimbat pe aceștia, așa cum sugerează unele voci, însă Dana este de părere că ”omul e om, iar neomul va fi neom tot timpul”.

Dar Dana nu regretă nimic din perioada respectivă, spunând că a avut ceva de învățat și a tras concluziile care s-au impus. Mai mult, experiența trăită atunci a ajutat-o foarte mult în anii care au urmat.

„Problemele au început pentru că m-au mințit. Știam că e ceva în neregulă. Și așteptam de la bunul Dumnezeu să aflu cu adevărat ce se întâmplă, ce-mi ascund. La un moment dat am aflat, de la niște surse sigure, și atunci am luat hotărârea să ne despărțim. M-am simțit înșelată și asta m-a făcut să mă retrag. Cam se practică treaba asta, dar nu cu toată lumea. La urma urmei, ăia care au fost oameni au rămas oameni, care nu, așa au rămas”, a declarat Dana Marijuana.

S-a mai întâlnit de câteva ori cu Șișu și cu Puya, dar atât și nimic mai mult. Relația pare a fi ruptă definitiv, din punctul de vedere al Danei.

„Relația cu La Familia mi-a lăsat un gust amar. Era mai bine să fie dulce”, a mai spus Dana Marijuana.

Citeşte mai multe despre:   Dana Marijuana