Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Dan Negru RIDICĂ al patrulea bloc de birouri: Suma URIAȘĂ pe care o investește! Cât câștigă prezentatorul TV din chirii (FOTO)

Dan Negru RIDICĂ al patrulea bloc de birouri: Suma URIAȘĂ pe care o investește! Cât câștigă prezentatorul TV din chirii (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Ian 2019, 10:37

După ce şi-a savurat din plin audienţele –record, obţinute cu programul de divertisment de la Antena 1, din seara de Revelion, Dan a revenit la treabă și pe lângă televiziune mai ridică o nouă clădire de birouri .

Pe un ger de crăpau şi pietrele, Dan Negru analiza fundaţia, pe un teren din zona Ştirbei Vodă, din Capitală. Nu era singur, ci însoţit de partenera lui de viaţă, Codruţa, de profesie medic stomatolog, ea fiind responsabilă cu amenajările interioare ale clădirilor, potrivit click.ro.

În 2009, Negru se mândrea cu primul bloc, din Zona Mall Vitan, cu o suprafaţă de 1.300 mp/, închiriat de celebrul proprietar, la acea vreme,  cu 12 euro/mp.

În 2014 a construit o alta, în zona Unirii, iar în 2017 l-am surprins în zona de nord a Capitalei, pe un alt şantier, dând la lopată. Apropiaţii vedetei tv susțin că într-un astfel de bloc sunt investiţii de peste 150.000 de euro, însă suma este recuperată, în timp, de la firmele care închiriază aceste spaţii, cu aproximativ 25 euro/mp.

Dan nu apelează nici picat cu ceară la împrumuturi bancare, investiţiile fiind doar din veniturile din televiziune, unde câştigă peste 15.000 de euro ca prezentator, dar şi din chiriile clădirilor, care îi bagă în buzunar în jur de 50.000 de euro lunar.

Nu mulţi ştiu, dar el şi-a  extins afacerile imobiliare şi în Timişoara, oraşul natal, care îi rotunjesc lunar veniturile cu aproximativ 20.000 de euro.

Dan a locuit o vreme la bloc, însă dorul de casa părintească din Timişoara l-a ambiţionat să-şi construiască, în 2006, o vilă şi în Capitală.

El deţine acum un adevărat colţ de Rai. Casa e construită pe o suprafaţă de 350 de metri pătraţi, are cinci dormitoare şi un living, iar curtea este de 1.300 de metri pătraţi.

„Dan şi-a dorit o grădină mare, ca să poată cultiva legume,  e pasiunea lui. Toată vara are castraveţi, ardei şi roşii, nici că îi mai trebuie să meargă la piaţă. Copiii se pot juca în voie, dar şi câinele familiei, Google, un ciobănesc mioritic. A fost şef de şantier, a stat cu gura pe muncitori, i-a grăbit, nu i-a lăsat să  lenevească, el a ales şi materialele de construcţii, la preţuri bune”, l-au mai lăudat prietenii.

Citeşte mai multe despre:   Dan Negru