Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Dan Negru, lovit cu pietre și înjurat pe stradă. Cum a ajuns îndrăgitul prezentator să fie huiduit de localnici (VIDEO)

Dan Negru, lovit cu pietre și înjurat pe stradă. Cum a ajuns îndrăgitul prezentator să fie huiduit de localnici (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 13 Iul 2020, 13:40

Dan Negru a trăit o experiență umilitoare în timp ce se plimba pe strada Lipscani din Centrul Vechi al Capitalei. Vedeta a ieșit să ia prânzul cu un prieten jurnalist, venit din Istanbul, când au fost atacați cu pietre de o de către o femeie de etnie romă.

 

 

O femeie de etnie romă l-a atacat cu pietre pe Dan Negru din cauza unor fotografii făcute pe stradă

 

 

Din cauza faptului că tovarășul lui a făcut fotografie clădirii unde locuiește familia defavorizată, femeia a început să îi înjure și să arunce pietre înspre cei doi.

Filmarea a fost postată pe Instagram chiar de Dan Negru, care a povestit întâmplarea făcân hazb de necaz.

“Am ieșit să mâncam in Centrul Vechi și când a vrut să pozeze o clădire, zvrrrrrrrrrrr....ne-am trezit ciuruiți de pietre. Adrenalina pe care o găsești la noi, n-o găsești in Barcelona, Milano sau Londra”, a scris prezentatorul în descrierea filmării.

 

 

Dan Negru, una dintre cele mai longevive prezențe de pe micul ecran 

 

 

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, divertismentul fiind poate un al doilea nume pentru el. Înainte se show-urile de televiziune, Dan Negru a început cu prezentarea evenimentelor, iar totul se întâmpla la Timișoara, orașul său natal, în 1995. Vedeta a fost inclusă în „Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan emisiuni în două țări, România și Republica Moldova. Emisiunile difuzate în cele două țări au urmat formate internaționale, de succes.

Să nu uităm nici de revelioanele televizate pe care Negru le-a prezentat de-a lungul anilor, conducând, în timp, la faimoasa replică pe care românii i-o mai adresează în grupurile de prieteni, „fac Revelionul cu Dan Negru”. Pe parcursul carierei sale în televiziune, Dan Negru a prezentat nici mai mult și nici mai puțin de 20 de emisiuni speciale ce au marcat trecerea dintre ani.

Toți românii îl știu pe Dan Negru din emisiunile realizate la Antena 1 și mai ales din timpul show-urilor de Revelion, puțini sunt însă cei care știu cu ce se ocupa vedeta la vârsta de 24 de ani.

Citeşte mai multe despre:   dan negru