Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Dan Negru, în mijlocul unei știri controversate. Prima reacție a prezentatorului, după ce s-a scris că a murit: ”Sunt bine-mersi, trăiesc”

Dan Negru, în mijlocul unei știri controversate. Prima reacție a prezentatorului, după ce s-a scris că a murit: ”Sunt bine-mersi, trăiesc”

Un articol de: Adela Iacob - 23 Aug 2020, 16:09
sursa Foto: Facebook Vedete

A fost șoc în lumea mondenă! În urmă cu câteva zile, anumite publicații au speculat faptul că celebrul prezentator TV, Dan Negru ar fi murit într-un cumplit accident de mașină.

Cum a reacționat Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, după ce s-a scris că a murit? Mesajul fabulos postat de prezentatorul TV.

 

Reacția lui Dan Negru, după ce s-a scris că a murit 

 

După ce Dan Negru a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunța decesul unei persoane apropiate, mai multe publicații au scris că însuși prezentatorul TV s-ar fi stins din viață. În primă fază, omul de televiziune s-a arătat amuzat de această situație.

”Mie-mi plac fake news. Chiar și astea care-mi anunță moartea Ăsta cu "televziunea a mai pierdut o valoare" chiar mă măgulește"  Mă mai întreabă Florin Piersic uneori dacă l-au mai omorât ziarele sau dacă încă mai trăiește Fake News e pentru publicul smart care știe să-l ocolească, amuzându-se. Idioții sunt supărați și revoltați.”, a scris Negru pe Instagram.

De-a lungul timpului, Dan Negru s-a obișnuit cu fake news-urile. Acesta a declarat că este chiar măgulit de expresiile pe care le-au folosit unii cu privire la ”moartea” sa. În plus, prezentatorul TV a făcut haz de necaz și l-a dat exemplu pe Florin Piersic, care, după cum spune el, îl mai întreabă din când în când dacă mai trăiește sau nu.

”Fake News nu va dispărea niciodată ! Primele Fake News au apărut de mult și nu vor dispărea niciodată! Împăratul Octavian a condus o campanie de dezinformare împotriva rivalului său Marc Antoniu, descriindu-l ca pe un bețiv, afemeiat și o marionetă a reginei egiptene Cleopatra. Octavian a publicat chiar și un document fake care pretindea a fi testamentul lui Marc Antoniu care era plin de grozăvii. Într-un final, Marc Antoniu s-a sinucis... Eu sunt bine-mersi. Trăiesc...”, a spus Dan Negru amuzat de situație.

 

”Sunt bine-mersi, trăiesc”

 

Negru e conștient că asemenea știri sunt la ordinea zilei și că nu vor dipărea niciodată din piața media. După ce s-a vehiculat faptul că Negru a murit într-un accident de circulație rutieră, iar Dan Negru a făcut public acest lucru, oameniii din mediul online s-au amuzat copios la postarea prezentatorului TV și au reacționat imediat.

”Mă mai întreabă Florin Piersic uneori dacă l-au mai apărut ziarele sau dacă încă mai trăiește. Face news e pentru publicul smart care știe să-l ocolească, amuzându-se. Idioții sunt supărați și revoltați.”, a mai spus prezentatorul TV.

Citeşte mai multe despre:   dan negru