Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete SCANDAL în TELEVIZIUNE! Dan Negru RUPE TĂCEREA despre DIVELE Mihaela Rădulescu și Andreea Marin! ''Ambele trăiesc din meseria asta...''

SCANDAL în TELEVIZIUNE! Dan Negru RUPE TĂCEREA despre DIVELE Mihaela Rădulescu și Andreea Marin! ''Ambele trăiesc din meseria asta...''

Un articol de: Andrei Ștefan - 13 Sep 2019, 16:53

Dan Negru, unul dintre cei mai vechi prezentatori TV din România, a povestit despre viața din televiziune.

„N-au nicio valoare performanțele profesionale. Tot ce contează e familia. Am cunoscut oameni cu performanțe uriașe pe care nu-i mai știe nimeni, am cunoscut miliardari români care puteau să cumpere orașe întregi și a căror amintire nu mai există. Tot ce contează e ce e acasă. Restul e fum. E mai valoroasă încercarea de a fi un tată bun decât eticheta de „Regele audiențelor” pe care mi-a pus-o media în anii ăștia”, a declarat vedeta pentru Viva!

BOMBĂ! CREAM A SPUS TOT ADEVĂRUL DIN SPATELE CAMERELOR DE LA ”FERMA”: ”M-AM SIMȚIT CA LA PUȘCĂRIE, AM ÎNDURAT FRIG ȘI AM MUNCIT EXTREM DE MULT”

„Cele mai generoase colege de prezentare mi-au fost Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Super profesioniste care știu unde să pună punctul într-o frază și când să-și lase partenerul să vorbească. Ambele trăiesc din meseria asta, sunt prezentatoare TV pursânge. 

UN NOU SEMN CĂ DIVORȚUL E APROAPE! ALEX BODI, GEST IEȘIT DIN COMUN, CHIAR DE ZIUA LUI

În lumea mare a televiziunii există prezentatori profesioniști pursânge, așa cum sunt Mihaela sau Andreea, dar la noi, din cauza bugetelor mici, meseria asta e făcută de actori, cântăreți, manechini, sportivi. România e singura țară europeană în care jobul de host TV nu există. Oricine poate să îl practice”, a mai spus Dan Negru.

Citeşte mai multe despre:   dan negru  -   mihaela radulescu  -   andreea marin