Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ȘOC la ANTENA 1! Dan Negru, BĂTUT DE SUPORTERI DINAMOVIȘTI, pe stradă! A ajuns la SPITAL, cu copci pe față! (FOTO)

ȘOC la ANTENA 1! Dan Negru, BĂTUT DE SUPORTERI DINAMOVIȘTI, pe stradă! A ajuns la SPITAL, cu copci pe față! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 11 Feb 2019, 12:26

Prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit de curând cum a fost primul său contact cu Capitala. 

Originar din Timișoara, Dan Negru a avut, în trecut, o altercație cu dinamoviștii, pe când venise să își susțină echipa preferată de fotbal.

A fost bătut pe stradă prima oară când a venit în București!

„Am luat bătaie, am stat în spital, de la galeria lui Dinamo. Eram copil! Când juca Poli cu Dinamo, era război în Timișoara. Vorbesc de perioada de dinainte de 1989. Aveam 14 ani! Dinamo era considerată echipa Bucureștiului, a Securității. La un moment dat, m-am luat eu ca prostul, cu galeria. M-am suit pe tren și am venit la un cuplaj. Am venit cu galeria lui Poli. Și când am ieșit de la meci, ne-au înconjurat dinamoviștii.

Tăticule… M-a fugărit unul pe lângă fostul 23 August și, când m-a prins, mi-a tras vreo patru pumni în cap, m-a făcut năuc. M-am dus la spital, la Floreasca. Mi-au pus copci pe față, eram praf! Am luat bătaie de la Dinamo, fizic, la propriu… În Timișoara, când jucau Dinamo și Poli, era măcel. Poli era atunci înfrățită cu cei de la Rapid. Mi-am furat-o rău, tată! Eu de atunci nu am mai ajuns la spital, la Floreasca. M-am întors acasă bătut, m-au văzut ai mei… Prima venire a mea în București s-a lăsat cu bătaie”, a povestit Dan Negru, citează CanCan.