Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Dan Bittman, declarații contriversate despre Andreea Esca. Solistul de la Holograf îi aduce acuzații dure știristei de la Pro TV (VIDEO)

Dan Bittman, declarații contriversate despre Andreea Esca. Solistul de la Holograf îi aduce acuzații dure știristei de la Pro TV (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 13 Noi 2020, 08:53
FOTO: Facebook: Dan Bittman Vedete

Dan Bittman continuă să facă acuzații nefondate, în ceea ce privește situația epidemiologică din România. Artistul, supărat că nu mai poate susține concerte în această perioadă, a declarat recent, în cadrul emisiunii online difuzată de Mădălin Ionescu, că vedetele din România ar fi fost influențate să declare că s-au infectat cu COVID-19, chiar dacă nu s-au îmbolnăvit în realitate.

 

Andreea Esca n-ar fi fost infectată cu COVID-19

 

Printre oamenii de televiziune, fostul prezentator a acuzat-o și pe Andreea Esca că ar fi mințit când a mărturisit că ea, fiul și soțul ei au contractat temuta viroză. 

”S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților... Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul, care în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem din gură”, a declarat Dan Bittman în filmarea de mai jos.

 

Dan Bittman vrea să moară liniștit, nu constrâns de regulile impuse de contextul epidemiologic actual

 

Cântărețul a afirmat și că dacă s-ar infecta ar fi o problemă personală și că preferă să moară liniștit decât să facă anumite demersuri impuse de circumstanțe. 

""E același lucru și cu gripa. În fiecare an ni se spune să ne vaccinăm. Eu prefer să mănânc cătină cu miere și nu mai am răceală de câțiva ani, de când fac chestia asta. E problema mea, până la urmă dacă răcesc sau așa, o să mor pe pielea mea. Mi-ați luat și dreptul de a muri liniștit?! Nu cred", a declarat cântărețul. 

 

Oamenii se tem să dezvăluie adevărata realitate 

 

Acesta a mai spus și că medicii se tem să dezvăluie adevărata situație, din cauză că vor rămâne fără loc de muncă și implicit fără venituri. 

"Le e frică, totul e pe bani. Am ajuns cu toții, nu mai medicii, să le fie frică, să ne fie frică. Multora le e frică că nu mai știu ce sa pună pe masă și le spun de pe acum, că la anu', pe vremea asta, dacă mai ține prostia asta, chiar sa nu mai aibă nici măcar bugetarii care acum se lăfăie. Am prieteni care mă întreabă dacă nu cunosc joburi sau pe cineva care să-i poată ajuta pentru că nu mai au ce să pună pe masă, nu mai au bani și au trecut doar câteva luni, astă-vară încă mai munceau", a spus Dan Bittman

 

Citeşte mai multe despre:   dan bittman  -   andreea esca