Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CUTREMURĂTOR! Cea mai mare vedetă Tv a ajuns la capătul puterilor! A decis să pună CAPĂT suferinței în cel mai CRUNT mod. România rămâne pustiită (GALERIE FOTO)

CUTREMURĂTOR! Cea mai mare vedetă Tv a ajuns la capătul puterilor! A decis să pună CAPĂT suferinței în cel mai CRUNT mod. România rămâne pustiită (GALERIE FOTO)

Un articol de: Adela Iacob - 04 Noi 2019, 11:42

Sătul să fie tratat cu indiferență în România, un cunoscut prezentator Tv a decis să plece definitiv din ţară.

Doru Braia a fost mulţi ani prezentator la Naţional TV şi la OTV, dar problemele i-au pus capac. Ajuns într-un scaun cu rotile și aproape lefter, el a luat decizia de a se stabili în Germania. 

Vedeta a postat un mesaj pe o rețea socială, în care îşi exprimă dezamăgirea profundă față de starea în care a ajuns România.

 

LACRIMI ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! BIATA MARGARETA PÂSLARU! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ MOARTEA LUI MIHAI CONSTANTINESCU! MUZICA SA VA RĂMÂNE ÎN AMINTIREA PUBLICULUI(GALERIE FOTO)


 

”Am plecat definitiv în cealaltă Românie. Aceea cu peste 6 milioane de români…

O Românie cu oameni senini. O Românie a hărniciei și a corectitudinii. O Românie autentic creștină și nu doar ritualistă. O Românie sinceră, cu suflete deschise și cu judecăți drepte de valoare. O Românie disciplinată și demnă. O Românie generoasă cu ea însăși și cu toți semenii ei. O Românie lăudată tot mai mult, pentru aportul ce-l aduce la prosperitatea societăților ce o găzduiesc. O Românie în care rușinea a fost demult înlocuită cu respectul de sine. O Românie cu români frumoși și cu dragoste de limbă, cultură și tradiții românești. Bine te-am regăsit România Mea!

Am lăsat în urmă o Românie căreia nu-i mai pot aparține… O Românie insalubră. O Românie a fățărniciei. O Românie a minciunii. O Românie a hoției endemice. O Românie, cu deja foarte puține excepții, a prostiei și a unei spoieli „academice” ipocrite. O Românie a șmecheriei josnice. O Românie roasă până la cangrenare de proprii ei cetățeni. O Românie a surogatelor conferite cu tot felul de titulaturi simandicoase. O Românie a răutății. O Românie a anormalului „normal”. O Românie care mi-a furat și ultimul bănuț. O Românie de care am scăpat cu bucurie…

Am încercat 30 de ani, cu putințele mele, să ajut la închegarea unei Românii pentru toți românii, dar ea s-a încăpățânat să rămână numai pentru securiști, interlopi, oportuniști gata să vândă orice și pe oricine pentru efemera lor prosperitate, pentru proștii duși ușor de nas chiar și cu afișe jerpelite… Încercări eșuate!

Acum am obosit… Îmi mai sprijin firave speranțe pe câte o personalitate ajunsă și ea într-o solitudine dezarmantă, dar nimic mai mult.

Adio, România visurilor mele!…”, a scris dezamagit Doru Braia, citează cancan.ro.

Citeşte mai multe despre:   doru braia