Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CUTREMUR în televiziune! Lacrimi pentru FLORIN BUSUIOC! Au fost ULTIMELE CUVINTE

CUTREMUR în televiziune! Lacrimi pentru FLORIN BUSUIOC! Au fost ULTIMELE CUVINTE

Un articol de: Stirescu.ro - 26 Noi 2018, 13:46

Noi detalii despre circumstanțele infarctului suferit în urmă cu câteva săptămâni de celebrul Florin Busuioc au ieșit în evidență. Actorul ar fi sugerat cu puțin timp înainte de drama suferită că este implicat în numeroase proiecte epuizante.

Cu puțin timp înainte de drama cumplită, actorul a vorbit despre programul său extrem de încărcat și despre multiplele proiecte care par să-i fi afectat starea de sănătate.   

„Nu mi s-a întâmplat niciodată să ratez un spectacol. Iar dacă s-a amânat un spectacol, am fost anunțat din timp de acest lucru. Și da, s-a întâmplat din cauza vremii nefavorabile… Nu simt ca aș fi tăiat din timpul liber pe care l-aș fi folosit în alt fel, adăugând un lucru extraordinar de plăcut, pentru că mă simt bine să fac teatru, mă simt bine să combin televiziunea cu teatrul si o să am destule ore de somn când totul se va săvârși”, a declarat Florin Busuioc, cu puțin timp înainte de momentul cumplit.

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct în urmă cu câteva săptămâni, la finalul unui spectacol desfășurat la Craiova.     

Citeşte mai multe despre:   florin busuioc