Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CUTREMUR în muzica românească! Fanii CORNELIEI CATANGA, în lacrimi: S-a prăpădit în urmă cu puțin timp

CUTREMUR în muzica românească! Fanii CORNELIEI CATANGA, în lacrimi: S-a prăpădit în urmă cu puțin timp

Un articol de: Stirescu.ro - 20 Noi 2018, 16:51

Casa părintească a celebrei cântărețe Cornelia Catanga s-a prăbușit după ce artista a o dat-o unor persoane care ar fi trebuit să o întrețină.

„Casa părintească, cum să spun… eu nu am vândut-o. Am dat-o la nişte tineri care aveau copii, le-am dat-o să stea în ea că ştii cum e, casa nelocuită nu e ok. Aceşti tineri au plecat în străinătate şi normal, dacă nu investeşti într-o casă, normal, cade casa. Era o casă bătrânească, era o casă de la bunica mea, de la mama mamei mele. ‘Ce vă leagă pe dumneavoastră cel mai tare de locul acela?’ Ce ar putea să mă lege, decât fericire, iubire, dragoste, primii ani de şcoală, primul meu început în muzică.

Bunica mea cânta la vioară la 76 de ani, mama mea, defapt eu am preluat.. numele de Catanga datează din 1939. Acolo s-a scris o carte, la noi, nu eram eu aşa, că dacă eram… am fost afectată foarte tare şi cu ochii, cu problema cu ochii. Nu vedeam să citesc şi nu citeam, dar îmi citea şi mie mama mea şi mi-a rămas asta în cap. Zicea: Măi mamă, făceam nişte petreceri.. Ce scria în carte, ştii.. Zice: Cu Catanga, de cântam de dimineaţă până seara ne cânta. La care un alt om o întreba, tot în carte: Care Catanga, Catanga aia mare sau Catanga mică?”, a spus Corneia Catanga, potrivit libertatea.ro.

Citeşte mai multe despre:   cornelia catanga