Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CUTREMUR monden! A MURIT! ANDREEA MARIN, sfâșiată de DURERE! 'Îmi lipsește enorm'

CUTREMUR monden! A MURIT! ANDREEA MARIN, sfâșiată de DURERE! 'Îmi lipsește enorm'

Un articol de: Stirescu.ro - 07 Mar 2019, 12:01

Au trecut trei ani de la moartea tatălui Andreei Marin. Prezentatoarea tv și-a amintit de omul care a iubit-o cel mai mult.

„Pentru că tot ce a fost mai bun, El mi-a dăruit. Pentru că m-a iubit cum numai El știa. Pentru că sacrificiile lui, ca tată, au construit o lume pentru mine. Pentru că m-a învățat și m-a lăsat să greșesc, ca să fiu ceea ce sunt. Pentru că îmi lipsește enorm, dar îl simt înger păzitor. Pentru ca îl iubesc, necondiționat, pentru totdeauna. Și azi ar fi fost ziua lui…”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

”Tata și fiica, Dumnezeu sa l odihnească și sa te ocrotească din ceruri, frumoasa și deșteaptă Andreea ochii tăi mari frumoși zâmbetul tău spun totul făptură de vis pupici”, ”Sa se odihneasca in pace acolo unde este! Cat despre Andreea Marin, neschimbată ,de parcă fotografia a fost facută ieri”, ”Dumnezeu să – l odihnească în pace! Foarte frumoase cuvinte a- ți folosit . Sunt sigură că persoanele dragi nouă , cele pe care le – am pierdut, sunt îngerii noștri păzitori. Nici eu nu mai am mamă de la vârsta de 9 ani , așa că vă înțeleg din tot sufletul !!! Dar , trebuie să mergem mai departe, să gândim pozitiv și să facem lucruri minunate , așa cum am fost învățate . Vă respect, vă îmbrățișez și sunt alături de dvs!!!”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Citeşte mai multe despre:   andreea marin