Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Încă un CUTREMUR în judeţul Vrancea! Adâncimea e foarte mare...

Încă un CUTREMUR în judeţul Vrancea! Adâncimea e foarte mare...

Un articol de: Alexandra Cismaru - 12 Sep 2019, 09:06

Încă un seism s-a produs în zona Vrancea, acolo unde au loc foarte des astfel de evenimente. 

BOMBĂ! CREAM A SPUS TOT ADEVĂRUL DIN SPATELE CAMERELOR DE LA ”FERMA”: ”M-AM SIMȚIT CA LA PUȘCĂRIE, AM ÎNDURAT FRIG ȘI AM MUNCIT EXTREM DE MULT”

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs joi dimineaţă, la ora 6:38 şi a înregistrat o magnitudine de 3,1 grade pe scara Richter. Epicentrul a fost la 85 de kilometri adâncime.

UN NOU SEMN CĂ DIVORȚUL E APROAPE! ALEX BODI, GEST IEȘIT DIN COMUN, CHIAR DE ZIUA LUI

Şi ieri au avut loc două cutremure. Primul s-a produs în judeţul Buzău şi a avut o magnitudine de 2,3 grade, iar al doilea, în judeţul Vrancea, a înregistrat o magnitudine de 3,8 grade pe scara Richter. 

MIHAI BENDEAC ESTE ÎN CULMEA FERICIRII! FRATELE SĂU, ASPIRANT LA GLORIE, TOCMAI A DEVENIT CAMPION LA...

Încă din prima zi a lunii septembrie au avut loc cutremure în România, cu magnitudini de până la 4,5 grade pe scara Richter. 

Pe 3 septembrie a avut loc cel mai puternic cutremur din această perioadă. Acesta a înregistrat 4,5 grade pe scara Richter. "E un cutremur absolut obișnuit. Au fost mai multe în ultimul timp, dar asta nu înseamnă nimic. Cândva spuneam că Africa se rupe în două, noi suntem sub influența Africii. Vom vedea ce se va mai întâmpla. Italia, noi și toată partea balcanică e sub influența Africii.

Adâncimea e foarte mare, ceea ce e foarte bine pentru toată zona europeană. Un cutremur foarte adânc nu distribuie energie, la magnitudinea asta mai ales. Vrancea e periculoasă pentru magnitudini mai mari de 7,2, nu 4 și ceva", a spus Gheorghe Mărmureanu.

Citeşte mai multe despre:   Vrancea