Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CUTREMUR la ANTENĂ! Se retrage din televiziune! DAN CAPATOS a făcut anunțul ȘOCANT

CUTREMUR la ANTENĂ! Se retrage din televiziune! DAN CAPATOS a făcut anunțul ȘOCANT

Un articol de: Stirescu.ro - 09 Ian 2019, 10:23

Fanii emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1 au primit o veste tristă chiar din prima ediție a noului sezon: Dorian Popa va părăsi echipa!, relatează click.ro.

„Începem sezonul cu numărul 23 cu o mică modificare. Dorian a ieşit la pauză, ca să zicem aşa... Şi îi mulţumesc pentru ajutorul pe care ni l-a acordat şi pentru tot ce a făcut în sezonul trecut. Dorian cel puţin mie, nu vorbesc în numele celorlaţi doi colegi şi prieteni, mi-a adus un lucru pe care cei din plaja asta din 45+ îl caută şi nu-l mai găsesc. Bucuria tinereţii, bucuria vârstei de 30 de ani, acel chef de viaţă şi optimism. Pentru mine, lucrul alături de Dorian m-a întinerit cu câţiva ani şi îi mulţumesc pentru asta. Va rămâne tot timpul în inima mea, în inimile noastre. Din păcate, programul pe care îl are, succesul, concertele îl impiedică să mai continue un proiect zilnic aici.

Îl veţi vedea într-un proiect săptămânal aici, la Antena 1, pentru că rămâne în familia noastră. Personal, cred că ne vom mai întâlni. Doar sănătoşi să fim”, a fost anunțul făcut de Dan Capatos la Xtra Night Show, potrivit sursei citate.

Dorian Popa se alăturase emisiunii în sezonul 22, dar programul prea încărcat i-a pus capac, astfel că s-a văzut nevoit să renunțe la calitatea de co-prezentator.

Citeşte mai multe despre:   dan capatos  -   dorian popa