Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cum și-a dat seama Ricky Martin că este homosexual. S-a îndrăgostit de un celebru actor. „Când am văzut scena în care purta doar lenjerie de corp, am încremenit”

Cum și-a dat seama Ricky Martin că este homosexual. S-a îndrăgostit de un celebru actor. „Când am văzut scena în care purta doar lenjerie de corp, am încremenit”

Un articol de: Adela Iacob - 25 Iul 2020, 20:58
sursa Foto: apnews.com Vedete

Ricky Martin s-a căsătorit cu Jwan Yosef, partenerul său de viață de câțiva ani de zile. Cei doi cresc împreună patru copii. Înainte de a recunoaște că are o altă orientare sexuală, cântărețul a avut o relație de 14 ani cu Rebecca de Alba. Ba chiar se gândea să o și ceară de soție, însă, la un moment dat, și-a luat inima în dinți și a recunosc că este gay. Cum de a descoperit acest lucru despre el însuși după o relație atât de îndelungată cu o femeie? Ei bine, un cunoscut actor l-a ajutat pe Ricky Martin să aibă această revelație.

 

Ricky Martin a descoperit că este homosexual datorită unui celebru actor

 

Ricky Martin a luat prin surprindere atunci când a declarat, acum 10 ani, că are o altă orientare sexuală acum. În prezent, acesta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul său, Jwan Yosef și de cei patru copii, potrivit viva.ro.

După o relație de 14 ani cu vedeta TV, Rebecca de Alba, pe care se gândea să o ceară în căsătorie, Ricky Martin și-a făcut curaj și a dezvăluit că este gay.

„Nu am deschis uşi pentru noi relaţii şi nu vorbesc despre relaţii romantice, vorbesc despre orice relaţie, pentru că nu voiam ca oamenii să mă cunoască prea mult. (…) Evitam chiar să stau şi să am o relaţie cool cu nişte producători uimitori sau mari regizori de film pentru că îmi era frică că dacă petrec mai mult de două ore cu mine şi-ar da seama care este natura mea. Am pierdut atât de multă energie încercând să-mi manipulez sexualitatea”, a spus cântăreţul.

Cântărețul a descoperit că are o altă orientare sexuală datorită lui  John Travolta.

„Când am văzut scena în care John Travolta purta doar lenjerie de corp, am încremenit. Se ridică de pe scaun şi apoi se aşeza din nou. M-am întrebat: <>. Apoi am văzut acelaşi film de opt ori la rând, fără să ştiu de ce”, a povestit Ricky Martin.

Ricky Martin speră că și copiii lui vor fi homosexuali

 

Ricky Martin a devenit tată pentru prima dată în anul 2008, având gemeni cu o mamă surogat.

Într-un interviu, acordat The Daily Show, cântărețul a dat naștere mai multor controverse după ce a declarat că speră că și copiii lui vor fi homosexuali pentru că pe el această orientare l-a făcut să se simtă mai puternic.

În 2010, Ricky Martin a dezvăluit că prietenii lui l-au sfătuit să nu recunoască faptul că este homosexual.

„Prietenii mi-au spus atunci să nu anunț public orientarea mea sexuală. Toți mi-au sugerat că nu o să mai am o carieră. Am acceptat să vorbesc pentru că am dorit să le demonstrez că oamenii mă vor accepta și că viața mea va rămâne la fel”, a povestit artistul.