Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cum au încălcat regulamentul Jador și Albert Oprea, de la Războinici, în timpul competiției de la Survivor. Cântărețul a dezvăluit totul

Cum au încălcat regulamentul Jador și Albert Oprea, de la Războinici, în timpul competiției de la Survivor. Cântărețul a dezvăluit totul

Un articol de: Adela Iacob - 07 Iun 2021, 11:17

Jador a făcut câteva dezvăluiri din competiția Survivor România în cadrul unui podcase. Celebrul cântăreț a fost eliminat din concurs din cauza problemelor pe care le-a avut la picior.

Chiar el a povestit cum în timă ce se afla încă în competiție a încălcat regulamentul împreună cu Albert, în timp ce amândoi se aflau la spital pentru investigații și recuperare.

I-a povestit totul, cu lux de amănunte, chiar lui Sorin Pușcașu, unul dintre cei mai mari critici ai lui Albert Oprea din cadrul competiției. 

Foamea cu care s-au confruntat i-a determinat să încalce regulamentul competiției sportive. Cei doi au mâncat câteva migdale dintr-un pom aflat în fața spitalului unde primeau îngrijirile de rigoare. 

„Eu l-am cunoscut la fizioterapie pe el. Am fost cu el la spital. A zis: Jador, e mâncare. Alea-s de mâncare! M-am dus acolo, se uita unul la noi, muream de foame, ești nebun. Dacă ar ști asta cine ești tu acasă, mi-a zis. Cinci migdale am mâncat, atât. Îmi era bine!”, a povestit Jador.
 

Citeşte mai multe despre:   jador  -   albert oprea  -   survivor romania