Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cum arată soția lui Dan Capatos. O cheamă MONICA și este o BOMBĂ SEXY (FOTO)

Cum arată soția lui Dan Capatos. O cheamă MONICA și este o BOMBĂ SEXY (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 19 Feb 2019, 09:57

Pe Dan Capatos îl știe toată lumea, dar pe soția lui au văzut-o puțini români. Pe nevasta prezentatorului de la Antena 1 o cheamă Monica și este o femeie extrem de frumoasă.


Monica este și ea jurnalistă, la fel ca soțul ei. Iată ce spunea Dan Capatos despre povestea lor de iubire acum ceva timp: „Ea avea nunta pregătită şi fixată peste trei luni, cu invitaţiile date, dar din momentul în care ne-am văzut s-a hotărât să anuleze tot ca să nu rişte un divorţ urât. A fost o relaţie tumultuoasă de la început. Am cunoscut-o într-o redacţie la Media Pro şi, în scurt timp, a explodat totul şi ne-a dat şi vieţile peste cap, pentru că fiecare dintre noi eram angrenaţi într-o relaţie, ea, chiar foarte avansată.


Suntem de ani împreună şi este o legătură care nu s-a erodat prea mult. Poate ne iartă Dumnezeu că am ieşit din relaţiile acelea – în care oamenii respectivi n-aveau nicio vină să păţească aşa ceva – şi am format noi acest cuplu bazat pe sentimente. Nu am făcut-o să-i distrugem pe alţii, ci să nu ne distrugem noi vieţile”, mărturisea Dan Capatos într-un interviu pentru Taifasuri.

Sursa: Instagram

Citeşte mai multe despre:   dan capatos  -   sotia lui dan capatos